Jane Slater is een ervaren verslaggeefster in American Football.
Volledig scherm
Jane Slater is een ervaren verslaggeefster in American Football. © Instagram

Amerikaanse verslaggeefster ontdekt overspel via Fitbit: “Hij was zich in het zweet aan het werken om 4 uur ‘s nachts”

Haar vriend die zich om 4 uur ‘s nachts in het zweet aan het werken was? Vreemde toestanden, besefte Jane Slater meteen. De gegevens op de Fitbit van de Amerikaanse sportverslaggeefster logen helaas niet: de man in kwestie was op dat eigenste moment overspel aan het plegen en werd verraden door de technologie.

9 reacties

 • Nathalie Depree

  3 jaar geleden
  Waarom jezelf zo vernederen door die anekdote met de wereld te delen? Nu kom je over als de wanhopende bedrogen ex-vriendin.
 • Henri Levich

  3 jaar geleden
  Juist beste Michael, het artikel zegt niet dat deze uurwerken dagelijks dienen te worden gesynchroniseerd. Doordat het uurwerk van de man om 4 uur Niet in de omgeving was van de basis-gsm om de laatste 24 uur te synchroniseren kan zij nooit weten wat op dat ogenblik (4 uur) gebeurt. Trouwens de synchronisatie afstand gaat niet over kilometers maar is beperkt tot enkele cm om fouten te vermijden.
 • Esther Andries

  3 jaar geleden
  In de video toont men een TomTom. Geen Fitbit. Ik weet dat het concept hetzelfde is, maar een beetje moeite doen om iets correct te doen is op zijn plaats.
 • Gino Denil

  3 jaar geleden
  Die dingen vliegen soms in brand. Best uit doen voor het slapen gaan en bij het vrijen. En dan heb je alvast dat soort relatieproblemen ook al niet.
 • Michael Van Acker

  3 jaar geleden
  Henri, lees eerst dit artikel volledig.
 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 2. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.