Ga naar de mobiele website
^ Top

Amerikaanse politie slaat zesjarig meisje in boeien

De directie van een school in de Amerikaanse staat Georgia heeft de politie ingeschakeld omdat ze een woedende zesjarige scholiere niet tot bedaren kon brengen. De politie moest handboeien gebruiken en bracht het meisje over naar het politiebureau.

Om nog onbekende reden maakte het meisje zich vrijdag heel erg boos in haar school, de Creekside Elementary in Milledgeville. Ze werd overgebracht naar het bureau van de schooldirectie, die vervolgens de politie moest inschakelen om het meisje tot bedaren te brengen. "Het turbulente kind had bezittingen van andere studenten en van de school beschadigd en bracht de directeur verwondingen toe", zegt politiechef Dray Swicord.

De politie sloeg het kind dan maar in de boeien en nam het mee naar het politiekantoor. Daar werd urenlang getracht om de ouders te contacteren, wat niet lukte. Uiteindelijk kwam een tante naar het politiebureau en trof er het meisje naar eigen zeggen met handboeien aan in een cel. Die versie wordt door de politie tegengesproken. De agenten zouden de handboeien in het kantoor onmiddellijk losgemaakt hebben en het meisje te eten en te drinken gegeven hebben.Heb je even?

Sluiten

Wij zijn erg benieuwd naar je eerste indruk van de nieuwe HLN website. Heb je een minuutje tijd om enkele vragen te beantwoorden?

Meld een bug