De kleine Olive Alayne Heiligenthal overleed vorige vrijdag.
Volledig scherm
De kleine Olive Alayne Heiligenthal overleed vorige vrijdag. © Instagram/@kalleyheili

Amerikaanse kerkgemeenschap bidt voor verrijzenis van Olive (2): meer dan 3.400 berichten op Instagram in week tijd

“Kom uit dat graf, in Jezus’ naam”, roepen aanhangers van de Bethel Church in Redding, Californië. Ze schudden met hun lichaam, klappen met de handen en zingen ‘All Hail’. Allemaal om de kleine Olive Alayne Heiligenthal te laten verrijzen. De peuter overleed vorige week vrijdag. Op Instagram werden er deze week al meer dan 3.400 berichten gepost onder de hashtag #wakeupolive.

8 reacties

 • Toran Korshnah

  1 jaar geleden
  Wat die mensen nodig hebben is een autopsie. Dan kennen ze de oorzaak en kan dit overlijden geplaatst worden. Zelf geen christen, maar wel religieus.
 • Yvan Lindekens

  1 jaar geleden
  Ze hebben nog tijd tot pasen, lol.
 • Martin Meuris

  1 jaar geleden
  Men zou zich beter afvragen wat de oorzaak van de dood van het kindje was. Die kerken in Amerika zijn er enkel om het geld uit de zakken van de mensen te halen waar de top van rijk wordt.
 • Chris Devlaeminck

  1 jaar geleden
  ‘Geloven’, een enorm overschat werkwoord. Ik ga er niet mee lachen, dat niet. Maar ik vind het zielig. De mens is het enige dier op aarde die zichzelf van alles kan wijsmaken. Met alle gevolgen van dien.
 • Eric Van Dyck

  1 jaar geleden
  De kerk waar Christus zelf niet eens zou komen ... Kom spoedig Heer ! De wereld is oordeelsrijp
 1. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"

 2. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld