Amerikaan wint voor tweede keer in drie jaar tijd 4 miljoen met kraslot

Foto ter illustratie.
AP Foto ter illustratie.
Hoeveel geluk kan een mens in zijn leven hebben? Nooit teveel, zo moet de 50-jarige Mark Clark uit Monroe County in Michigan gedacht hebben toen hij afgelopen weekend voor de tweede keer in drie jaar tijd de jackpot van 4 miljoen dollar (3,5 miljoen euro) won met een kraslot.

“Je verwacht niet dat je zelfs maar één keer het geluk zult hebben om de jackpot te winnen, en nu overkomt het me zelfs een tweede keer”, aldus de beduusde Clark tegen ABC News. “Het is moeilijk onder woorden te brengen wat ik precies voel.”

lees verder onder de tweet:

Clark dankt zijn uitzonderlijke geluk naar eigen zeggen aan een muntje dat hij zo’n tien jaar geleden van zijn vader kreeg en waarmee hij standaard de vakjes van het lot open krast. “Mijn vader is een jaar geleden overleden wegens gezondheidsproblemen, en ik geloof er heilig in dat dit speciale muntje me heel veel geluk heeft gebracht”, zegt hij.

Vissen

Na zijn eerste hoofdprijs, in december 2017, stopte Clark met werken en bracht hij veel tijd door met vissen, vaak samen met zijn vader. “Daar heb ik geweldige herinneringen aan, dus deze prijs zal me helpen om te blijven vissen en te genieten van de tijd met mijn zoon en mijn familie", klinkt het.

“Ik heb in mijn leven veel ups en downs gekend, besluit de Amerikaan. “Maar momenteel gaat alles behoorlijk voor de wind.”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.