Ambtenaar ontslagen na urineren in gemeenschappelijke waterkoker

Foto ter illustratie.
thinkstock Foto ter illustratie.
Een Australische ambtenaar is ontslagen nadat ontdekt werd dat hij heeft geürineerd in een waterkoker, die in een gemeenschappelijke keuken op kantoor stond. De feiten vonden buiten de gewone kantooruren plaats in een kantoor van Disability SA in Adelaide.

De feiten vonden vorig jaar in maart al plaats maar de man mocht nog aanblijven tot het onderzoek afgerond was. In juli dit jaar werd hij uiteindelijk ontslagen. De feiten raakten nu pas bekend, aldus de Adelaide Advertiser.

Collega’s van de man waren bang dat er ook bloed bij de urine had gezeten, maar dat bleek na uitvoerige testen in het labo niet het geval te zijn. “Toen het incident werd gemeld, is er onmiddellijk een onderzoek gestart door de Department of Human Services Incident Management Unit, dat binnen het departement belast is met zaken waarbij werknemers zich misdragen”, klinkt het bij een woordvoerster. “Uit dat onderzoek bleek dat er daadwerkelijk urine in de ketel zat, maar er werd geen bloed gevonden. Na grondig onderzoek is de verantwoordelijke werknemer ontslagen.”
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Stefaan Doumen

  Het kan dringend zijn, maar ook wel eens superdringend !

 • oswald billiet

  De bloempotten waren al weggenomen ,wegens verkwijning.

 • Kai Van Nieuwenhove

  alsof bloed in die urine/dat water gevaarlijk zou zijn???? wat heeft dat er nu mee te maken?

 • Guy Dupont

  Is dat een reden om een ambtenaar te ontslaan...? mogelijk was het toilet bezet en was de nood hoog. (had het natuurlijk beter weggegoten..) lol.

 • Jean-Pierre Vercruysse

  Was er geen toilet in zijn omgeving?????