Amanda wijst tweede date met man af. Groot is haar verbazing wanneer ze daarvoor rekening krijgt gepresenteerd

Illustratiebeeld
thinkstock Illustratiebeeld
Na hun eerste date heeft de Amerikaanse vrouw niet meteen het gevoel dat ze de man van haar leven heeft ontmoet. Wanneer hij vraagt om een tweede afspraakje, besluit ze om daar niet op in te gaan en niet meer te reageren op zijn berichtjes. Maar dat blijft niet zonder gevolgen.

Enige weken na hun date vindt Amanda Burnett namelijk een brief in de bus. Daarin zit zowaar een factuur van de afgewezen man. Hij vraagt haar aan om de helft van de kosten van het diner te betalen.

“Een man met wie ik op date ben geweest, heeft me dit opgestuurd”, laat Amanda op Twitter weten. “Zoiets verzin je toch niet?"

Het is hard schrikken voor Amanda wanneer ze deze factuur in de bus krijgt
Twitter Het is hard schrikken voor Amanda wanneer ze deze factuur in de bus krijgt

De vrouw is niet van plan om de som op te hoesten. Maar haar date laat het daar niet bij. Hij contacteert haar opnieuw en maant de vrouw aan om te betalen om bijkomende administratiekosten en een boete te vermijden. Hoe Amanda dit keer zal reageren, is (nog) niet bekend.

Sommige dates krijgen dus ongewild nog een staartje...
65 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Geert Vaelen

  Als je tracteert op de eerste date en het klikt niet, dan is dat het risico van het vak dat je je tracteergeld kwijt bent. En wat had die gedaan als er wel een 2e date kwam? De vrouw laten betalen, beurt om beurt of zoiets? Belachelijke vent. Als je te weinig geld hebt om op een date te tracteren, dan tracteer je niet ofwel zoek je geen date waarvoor je mogelijkerwijs zou moeten tracteren.

 • Steven Jansen

  wat een goedkope loser, ten eerste omdat hij het blijkbaar niet kan verwerken dat ze geen interesse meer heeft en ten tweede voor ocharme een paar dollars..

 • Bert Giels

  Mannen moeten stoppen om nog te trakteren of om galant te zijn. Echte mannen zijn geen watjes en laten hun niet in een hoekje duwen door die #metoo waanzin.

 • SAM Bedfort

  Groot gelijk heeft hij. Die vrouw gaat elke week eten op mannen hun kosten.

 • Angela Cairo

  Het gaat er toch niet om wie betaalt. Ik wil ook altijd gewoon de helft betalen. Als dat dan geweigerd wordt moeten ze daarna ook niet afkomen. Heb geen man nodig om voor mij te betalen maar een jankerd nog veel minder.