Thomas 'Thom' Cook en Joseph 'Joe' Feeney (in blauwe polo) met hun echtgenotes.
Volledig scherm
Thomas 'Thom' Cook en Joseph 'Joe' Feeney (in blauwe polo) met hun echtgenotes. © Screenshot YouTube

“Als ik ooit de lotto win, dan krijg jij de helft”: 28 jaar later is het nu werkelijkheid

Een groot gewonnen lot van 22 miljoen dollar (18,9 miljoen euro) in de Amerikaanse Powerball-lotto wordt netjes in twee gedeeld. Een belofte van 28 jaar geleden wordt zo werkelijkheid.

19 reacties

 • Geert Vaelen

  2 jaar geleden
  @Loesje: Als je het niet op de bank zet en je komt met veel cash geld af, dan gaat men direct denken dat het zwart geld is. Een auto cash kopen in een garage mag al niet omwille van zwart geld tegen te gaan.
 • Angelo Parrinello

  2 jaar geleden
  België is het enige land waar je je Lotto winst, ook miljoenen winst 100% voor de winnaar is. Dat hebben ze zo afgesproken bij het starten van de nationale loterij. Dus ook belasting vrij.
 • Loesje Vranken

  2 jaar geleden
  In België zijn de gewonnen bedragen onbelast, dus geheel voor de winnaar. MAAR zet dan niks op de bank van uw gewonnen geld want daarop moet je dan wel betalen.
 • geert Jonckheere

  2 jaar geleden
  Ewel ik ga dat ook doen.
 • emiel wouters

  2 jaar geleden
  Als ik ooit een groot lot zou winnen, dan gaf ik het aan die ene die het de moeite niet loont om maar een halve euro uit te geven om geld te winnen. Da's redeneren als hij, geld brengt toch alleen maar ongeluk. Want zeg niet "het is niet waar", want als je het hebt wil je altijd maar meer, en dat wordt dan je ongeluk. En die ene die niets heeft, die moet maar op de grond gaan zitten, en ze werpen hem al geld toe, genoeg voor een boterham en een wijntje. Het kan niet op. Da's geluk.