Agent filmt seks met collega in patrouillewagen

Het politiekorps van de Argentijnse stad Rosario staat voor schut door beelden waarop te zien is hoe een agent en zijn vrouwelijke collega van bil gaan in de patrouillewagen. De twee tortelduifjes negeren zo een oproep van de politieradio voor een diefstal.

Het filmpje duurt enkele minuten en komt van een mobiele telefoon. De beelden dateren uit juli 2016. De agent filmde de seks met zijn mobiele telefoon. Het zou zijn ex-echtgenote zijn die de beelden nu naar buiten heeft gebracht. Het vrijpartijtje wordt druk gedeeld via de sociale media.

De agente die haar collega oraal bevredigt, komt met haar politiebadge duidelijk in beeld. De twee zijn tijdelijk geschorst, en riskeren naast ontslag ook mogelijke gerechtelijke vervolging. Het ministerie van Veiligheid van de provincie Santa Fe veroordeelt in een persverklaring het incident."Wat er gebeurd is, veroordelen wij ten sterkste. Ordehandhavers in functie horen zich in te zetten voor de veiligheid van de bevolking."

Voor de politie van Rosario is 2017 onder slecht gesternte gestart. Twee andere agenten van het korps gingen er eerder dit jaar vandoor met inbeslaggenomen cannabisplanten.
23 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Anonymous

  De geneugten des levens , leven en laten leven , gaat en vermenigvuldig u , maar hebben er niet bijgezegt bij wie en hoe

 • JP Franco

  Het moet niet altijd blazen zijn

 • JP Franco

  Het moet niet altijd blazen zijn.

 • Sabrina Kuypers

  Dave battaille het is niet in België dit is Argentinië!

 • Dave Battaille

  In België kan alles we zijn hier gewoon van slikken.....