Ga naar de mobiele website
^ Top

Achterwerk van 'The Girl With The Anal Tattoo' gaat viraal

Meer dan vier miljoen views op een week tijd, dan kan er gesproken worden van een viral video. Al heeft het filmpje hierboven dat vooral te danken aan een bijzonder hoog gehalte op de geschiftheidsmeter en expliciet grafisch materiaal. Hoofdrolspeelster is de 22-jarige Maria Louise Del Rosario, in de States stilaan berucht door het uitschreeuwen van de woorden 'Dude, it feels so f**cking good' tijdens het zetten van een tatoeage van de naam van haar vriendje... in haar anus. Toch wel licht geïnteresseerd in de persoon achter de anale tattoo, wist muziekblog County Grind haar te strikken voor een interview. Een bloemlezing.

Blijkt dat Maria Louise er geen makkelijke jeugd opzitten heeft. "Mijn vader had een drugsprobleem en stond er alleen voor. Na drie maanden moest ik eigenlijk dood zijn... ik had een schedelbreuk en een ontwrichte heup. Ik denk dat ik dat overleefd heb omdat ik een kind van de duivel ben. Die gaf mij daarna een vrijkaart om te doen wat ik wou in mijn leven... Mijn vader ging daarna zeven jaar weg. Sindsdien is zeven mijn geluksgetal."

Drie keer het cijfer 9
Ook haar liefdespad is er niet eentje van veel rozengeur en maneschijn. "Op mijn negentiende was ik samen met een drugsverslaafde. Hij was zo slecht in bed dat ik maar veel porno keek. Maar eigenlijk interesseerde me alleen de anale seks in die films. Toen ik het uitmaakte vroeg ik mijn buurman Vince om me te helpen verhuizen. Het klikte zo goed tussen ons dat ik zijn naam in mijn anus wou laten zetten. Dus pakte hij een zwarte stift en zette hij naast zijn naam ook drie keer het cijfer 9. Als je me dus omdraait, wordt dat drie keer 6... In de tattooshop hield hij mijn bilspleet wijd open terwijl ik het bestierf van de pijn. Toen Vince me echter dat zei dat hij zich nooit met mij zag trouwen en een gezin stichten, heb ik het uitgemaakt."

Maria Louise Del Rosario wil naam maken in de modellenwereld. Maar dan wel in die wereld waar kleren uit den boze zijn.
Maria Louise Del Rosario wil naam maken in de modellenwereld. Maar dan wel in die wereld waar kleren uit den boze zijn.

Haar volgende vriendje was ene Rockwood. Maar die relatie zou uiteindelijk alleen maar tot een celstraf leiden. "Rockwood vond het verschrikkelijk de naam van Vince te zien tijdens de seks. Voor zijn verjaardag heb ik Vince dan maar laten verwijderen voor die van Rockwood. Ik dacht bij mezelf: 'als het gedaan is met hem, dan is rockwood nog wel cool op die plaats'. Maar met zijn moeder kon ik het helemaal niet vinden. Ze dacht dat ik een straatprostituee was, terwijl het verdorie haar eigen zoon was die haar juwelen stal om ze te verkopen en zo aan zijn drugs te geraken. Maar de moeder manipuleerde de politie en schoof dat in mijn schoenen. Zo geraakte ik in de cel terecht. Na verschillende rechtszaken raakte ik na een jaartje voorwaardelijk vrij. De dag dat ik vrijkwam, stierf haar vader. Als dat geen karma is. In de cel zijn mijn ogen echter opengegaan."

Boek schrijven
In die mate dat Maria Louise nu echt iets met haar leven wil doen. "Voorlopig werk ik nog in een autowinkel, maar ik wil me verder als model profileren. Maar dan wel eentje zonder kleren aan. God heeft ons dit lichaam gegeven, dus moeten we het tonen... Ik heb talent, ik wil ook een boek schrijven. Mijn verhaal gaat de wereld verbazen. Ik ben door een hel gegaan maar sta er nu weer. Ik ben er zeker van dat ik zo rijk ga worden dat ik het geld maar uit mijn achterwerk te halen heb..."

Prachtig rampgeval
Als slotconclusie beschouwt Maria Louise zichzelf als een 'beautiful disaster', een prachtig rampgeval dus. "Ik kan perfect gelukkig zijn met niets. Ik heb geen liefde of haat nodig. Dat zijn twee stoute dingen die je kunnen pijn doen. Nee, ik ben gewoon een prachtig rampgeval."Meld een bug