Achtervolging aan een slakkengangetje na diefstal tractor

Tractordief Alex Garcia.
Graves County Sheriff's Department Tractordief Alex Garcia.
Een nachtelijke politie-interventie in de Amerikaanse plaats Graves County (Kentucky) heeft geleid tot een bijzonder slome achtervolging. Agenten probeerden in de nacht van woensdag op donderdag (plaatselijke tijd) een gestolen tractor tegen te houden.  

Het voertuig reed zonder lichten en botste bijna op een tegenligger. Die automobilist waarschuwde de politie waarop een patrouille ter plaatse ging. De bestuurder van het langzaam rijdende landbouwvoertuig sloeg eerst de bevelen van de achtervolgende politie in de wind. Hun patrouillewagen ging enkele minuten traag achter de tractor rijden. 

De dief wist niet hoe hij het gevaarte moest stoppen, riep hij de politie toe. Een agent verliet de patrouillewagen en klom tenslotte op de tractor. Hij kon de motor wel stilleggen, waarop dief werd ingerekend. De man gaf eerst een valse naam op, maar is geïdentificeerd als Alex Garcia. Hij bekende de tractor te hebben gestolen bij een boerderij in de buurt.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.