9-jarige Sebastien verloor knuffel op weg naar de sneeuw, Facebook bezorgt hem terug

Facebook
Het baasje van de knuffel die de Vlaamse Sandy Bauwens eind februari gevonden had op een parking langs de snelweg in Duitsland, is terecht. De 9-jarige Sebastien De Vooght waande zijn knuffeltje verloren, maar twee weken nadat hij hem verloor, krijgt hij hem alsnog terug. "Sebastien is zeer tevreden", vertelt vader Bernard.

Sandy ging gisteren via Facebook op zoek naar de (Belgische) eigenaar van een knuffel die ze gevonden had in Duitsland, toen ze op weg was naar haar wintervakantie in Oostenrijk, bijna twee weken geleden. De oproep werd al snel massaal gedeeld en ook HLN.be zocht mee naar het baasje van de knuffel. Met resultaat.

Amper een dag nadat Sandy de oproep lanceerde, werd ze gecontacteerd door Bernard De Vooght uit Wilrijk. Hij las over de oproep van Sandy op HLN.be. Zijn zoontje Sebastien (9) had zijn knuffel verloren op een parking langs de A3, iets voorbij Keulen. "Sebastien is zeer tevreden", vertelt Bernard.

"Op vrijdagavond 24 februari zagen we deze knuffel liggen nadat een auto (met 2 kindjes) met Belgische nummerplaat vertrok op een parking langs de A3, iets voorbij Keulen", had Sandy op Facebook gepost. "Hij moet bijna van die mensen zijn, want hij is nog proper. Helpen jullie het baasje meezoeken door dit te delen? De knuffel had alleszins een mooie tijd in Oostenrijk."