“Zeikmelding”: gameverslaafde jongen verliest fles vol plas

De plasfles
Politie De plasfles
Als agent kom je soms de meest bizarre dingen tegen. Een wijkagent in Rotterdam-Feijenoord ging af op een melding van een fles vol urine die in een tuin was gegooid. De dader werd opgespoord: de plastic fles met inhoud was afkomstig van de gameverslaafde buurjongen.

Volgens de agent is de zoon van de buren ‘dermate gameverslaafd dat hij niet gestoord wilde worden tijdens het gamen en in een fles plaste’. Het ging mis toen de jongen zijn opbrengst bij het raam wilde zetten. Het hele ding viel in de tuin van de buren.

Politie Feijenoord hoopt dat de jongen geholpen wil worden met zijn verslaving en noemt het ‘met recht een zeikmelding’.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • jayse abdul

    Vind iedereen het dan normaal dat daarvoor een buur de politie op je afstuurt? Ze konden die fles evengoed gewoon leeggieten en in de vuilbak doen. Als ze de jongen gewoon hadden aangesproken, dan zou die zo gegeneerd zijn dat die dat niet opnieuw zal doen.

  • Ivo Torfs

    En waarvoor diende dat rietje/buisje ?