"Twee meisjes voor elke gast": bedrijf belooft seks en drugs à volonté op verlaten eiland in ColombiaVier dagen lang seks à volonté op een verlaten eiland in Colombia: dat opmerkelijke pakket biedt het bedrijf Good Girls Company aan voor een rond bedrag van 5.000 dollar (4.270 euro). Condooms, alcohol en eten zijn in de prijs inbegrepen. Er zal bovendien een 'drugsvriendelijk' klimaat heersen, klinkt het in de zwoele aankondigingsvideo.

Het stevige feestje zal doorgaan van 24 tot 27 november in de buurt van havenstad Cartagena. Dertig gasten zullen zestig dames ter beschikking hebben, twee voor elk dus.

YouTube

"Maar uitwisselen mag uiteraard op Sex Island", maakt deze site meteen duidelijk. "De meisjes zijn er om het jou naar je zin te maken en als een koning te doen voelen. Als je speciale wensen of fantasieën hebt, laat het hen weten. Er is geen gevaar: ze zijn getest op seksuele aandoeningen en we kijken er streng op toe dat er altijd condooms gebruikt worden. Die zullen uiteraard voldoende in voorraad zijn. We hebben ook een luxejacht, jetski's en een volleybalveld ter beschikking."

YouTube

Daarnaast wachten er nog enkele pikante verrassingen, denk maar aan live seksshows. Het motto? Hoe meer deelnemers, hoe beter. Op dag twee staat 'Dertig minuten in het paradijs' op het programma, lees: elke klant krijgt gedurende een half uur 16 (!) meisjes ter beschikking.

YouTube

Ferme uitspattingen verzekerd dus, lijkt het. Maar of ze er effectief zullen komen, is nog maar de vraag. Sergio Londoño Zurek, de burgemeester van Cartagena, stelt immers alles in het werk om de 'exclusieve trip' te verbieden. "Dit is een obsceen filmpje waarin de goede naam van onze stad besmeurd wordt. Het is onaanvaardbaar dat ze ons willen afschilderen als een seksparadijs. Dit soort toerisme willen we niet." De wetgeving heeft hij alvast aan zijn kant: prostitutie is niet verboden in Colombia, maar pooierschap wel.
28 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Désiré hamelers

  Het is vrijwillig voor de dames en heren!!..Laat ze toch plezier hebben! Doen nieland kwaad!

 • raf janssens

  Ik zal eerlijk zijn: 16 op 30 minuten is me net iets teveel

 • LUC DUTS

  Decadentie ten top.

 • Bart Denanon

  Waar schrijf ik in?

 • Wim Verjoosen

  Ik doe nie mee: te duur.