“Trump wint ook verkiezingen in 2020”: ‘tijdreiziger’ doet erg specifieke voorspellingen en volgens leugendetector spreekt hij de waarheid

.
videostill .
Een man die beweert uit het jaar 2030 te komen heeft enkele heel specifieke voorspellingen gedaan. Een leugendetector moest hem ontmaskeren, maar dat pakte even anders uit.

De man, enkel bekend als Noah, wil anoniem blijven omdat hij vreest dat anders zijn leven in gevaar is. In het onderstaande filmpje ondergaat hij een leugendetectortest, die hij met glans doorstaat.

Noah voorspelt dat Donald Trump ook de presidentsverkiezingen in 2020 zal winnen. En in 2030 zal een zekere ‘Ilana Remikee’ de Amerikaanse president zijn. Daarnaast beweert Noah ook dat in 2028 de eerste mensen op Mars zullen landen. In hetzelfde jaar wordt ook tijdreizen ontdekt en loopt iedereen rond met een speciale Google Glass-achtige bril.

“Ben je echt een tijdreiziger uit 2030”, zo begint het interview. Noah antwoordt “Ja” en volgens de leugendetector spreekt hij de waarheid. Noah beweert dat het zijn missie is om iedereen te vertellen wat er op til staat. Hij wil ook bewijzen dat tijdreizen echt is.

Volgens Noah nemen zelfrijdende auto’s de wereld over in de volgende vier jaar en ook virtual reality en artificiële intelligentie zullen niet meer weg te denken zijn. Net zoals nu iedereen een smartphone heeft, zal binnenkort iedereen een soort slimme bril dragen.

Kritiek

Ondertussen krijgt Noah heel wat kritiek op sociale media. Volgens velen is de test vervalst en zijn zijn voorspellingen niet zo moeilijk. Ook over de leugendetector stellen veel mensen zich vragen: “Het enige wat deze beelden tonen, is een woord op het scherm”, klinkt het. “De resultaten op de leugendetector zelf krijgen we niet te zien.”
10 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Eida Lam

  Die leugendetector bewijst alleen maar dat je je eigen gezever ook nog eens zelf geloofd. Niets meer en niets minder.

 • Jurgen Van Den Bergh

  Een slimme tijdreiziger is hij dan alvast niet. Van zodra hij namen begint te noemen zou hij de toekomst waar hij vandaan komt onherroepelijk veranderen. Dat zou dan het volgende grote probleem zijn, dat als tijdreizen in de toekomst zou kunnen, dat zelfs de grootste kwibus het voor iedereen in een handomdraai naar de knoppen kan doen. Als je dus al bang was voor een kernoorlog heb je dan direct een nog veel ernstigere zorg :)

 • John Ulmer

  Dat Trump zal herkozen worden, daar heeft hij gelijk in.

 • paul van de velde

  Dat noemen ze nu "fake news".

 • django rheinhardt

  Een leugendetector is ook niet onfeilbaar ,speciale strijdkrachten worden er op getraind om die toestellen iets wijs te maken, dus als je het zelf maar echt geloofd kan je deze omzeilen .