"Scheiden of ik schiet je dood": maîtresse zet pistool tegen hoofd van haar vriend en contacteert intussen zijn vrouw via Facebook Live

Facebook
Keanna Cammon heeft vorige week de scheiding aangevraagd. Nu was het aan haar minnaar uit Alabama om hetzelfde te doen, vond ze. Alleen gebruikte de vrouw wel heel drastische middelen om dat duidelijk te maken.

Cammon zette eergisteren een pistool tegen het hoofd van haar vriend en contacteerde intussen zijn vrouw via Facebook Live. Die schrok zich een hoedje toen ze zag in welke benarde situatie haar echtgenoot zat. Aan de beelden te zien, ging het er bijzonder verhit aan toe.

"Die zottin heeft mij gebeld terwijl ze mijn man onder schot hield", schreef de vrouw zelf op Facebook. "Ik weet niet of hij oké is, ik weet niet waar hij ergens zit in Tuscaloosa. Kan iemand mij helpen? Ik zit op mijn werk nu en ik word er gek van. Volgens mij heeft ze hem neergeschoten."

Facebook

Twee uur later volgde een update. "Ze heeft hem effectief neergeschoten. Hou mij tegen of ik bega een ongeluk."

Toen de politie ter plaatse kwam, had de man inderdaad een schotwond in de borstkas. Hij ligt nu in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Facebook

Volgens Cammon was ze enkel met het pistool aan het zwaaien en vuurde ze per ongeluk tijdens de pittige woordenwisseling met zijn vrouw. Die laatste beweert echter dat Cammon er wel degelijk mee dreigde om hem te vermoorden als hij haar zin niet zou geven.

De wilde furie wordt nu aangeklaagd wegens poging tot moord. Er hangt een borgsom van 60.000 dollar (53.000 euro) boven haar hoofd. Hieronder ziet u hoe de dader afgevoerd wordt.
12 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Karel Tichmann

  @Gino Denil.. Alabama heeft meer mensen in bijstand, dan mensen die werken. Er zijn hele generaties, die hun hele leven in de bijstand zitten...

 • Gino Denil

  De werkloosheid in Tuscaloosa is 4,2% voor 2018, Karel Tichmann.

 • Patrick Kelchtermans

  zeer drastisch, vrouw heeft een vijs los. Maar wel een les voor iedereen: wie denkt dat hij ongegeneerd en ongestraft van 2 walletjes kan blijven eten, zou op een vieze keer weleens voor onaangename verrassingen kunnen komen te staan.

 • Els Beels

  Denk dat hij toch beter af was bij zijn vrouw.

 • Philomena Vanderweyen

  Ja wadde,ben blij dat ik gekozen heb om singel te blijven.