'Purple Rain' in Beveren? Beekje kleurt plots paars

Pieters

Een waterloop langs de Dijkstraat in Melsele kleurde vandaag opvallend purper. Een getuige merkte de vervuiling vanmiddag op en ging dit melden bij de lokale politie. Die stelde de milieudienst van de gemeente in kennis voor een onderzoek. De oorzaak van het purper water in de beek is voorlopig niet bekend maar wellicht gaat het om verf die geloosd werd. De vervuiling is wellicht afkomstig van een woning langs de Dijkstraat aangezien er op deze plek nog geen gescheiden rioleringsstelsel is. Iemand heeft dus vermoedelijk achteloos verf weggegoten in een spoelbak met dit opmerkelijk kleurrijk tafereel als gevolg.

Pieters4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Arthur Houben

  Voor opsporing, veroordeling/forse boete én voor opkuis door deze vervuiler mag nu eens belastinggeld gebruikt worden! Politie: doe je werk!

 • Jos Temmerman

  Duidelijk verf,op de 2de foto zie he de pot in het water liggen, wat een smeerlappen die zoiets doen.

 • Mark Desiron

  opzoeken en alles laten betalen

 • Marc Lesage

  Ja, zèg, anders moest hij hélemaal naar het containerpark rijden, om het daar gràtis kwijt te kunnen !!! Zal weer de fout zijn van de ministers !!!