"Pure aanranding": miljonair trakteert zoon voor zijn twaalfde verjaardag op twee stripsters

Rv
Een miljonair heeft zijn zoon voor zijn twaalfde verjaardag getrakteerd op de komst van... twee stripsters. Nu de beelden online gekomen zijn, krijgt hij stevige kritiek te slikken.

Op het filmpje is te zien hoe twee jongedames in pikante lingerie voor hem dansen, op een bepaald moment neemt hij onder lichte begeleiding zelfs de borsten van een van hen vast. Het kind -zelf ook in bloot bovenlijf- weet duidelijk niet wat hem overkomt.

De vader in kwestie kijkt intussen met trots toe, vrienden en familieleden vereeuwigen het spektakel met hun smartphone. Het opmerkelijke feestje zou in de Verenigde Staten plaatsgevonden hebben, maar waar precies is niet bekend. Volgens de Spaanse krant 'La Vanguardia' zwemt de vader wel in het geld.

Zoals verwacht regent het nu verwijten aan het adres van de vader. "Dit is zo vulgair. Geld koopt je duidelijk geen klasse", klinkt het onder meer. Of nog: "Als dit een twaalfjarig meisje was, zou het kot helemaal te klein zijn. Jongens moeten ook beschermd worden." En: "Wat bezielt die stripsters in godsnaam? Dit is pure aanranding van een kind."
100 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • wil baken

  zaaaalig ! welke jong gast wil dit niet ? al de rest is jaloerse praat van mensen die dit niet kunnen betalen. Puur natuur!

 • Cemil Saglam

  Mensen die hier een aanranding inzien moeten heel dringend een BRIL kopen!

 • ANN LIMBOS

  Zet die vent vast !!

 • Diane Bernaerts

  Al degenen die dit goedkeuren: zouden ze het ook ok vinden als iemand voor de verjaardag van je 12-jarige dochter een paar mannelijke strippers inhuurt en ze elkaar wederzijds bepotelen?

 • Marco Maerten

  Ivan.Vanmechelen,er is nog iets anders dan werken in leven,of is het dat je liever in die jongen zijn plaats was?Eerlijk zou ik er ook onwennig op reageren,maar een trauma zou ik, er niet aan overgehouden hebben en al zeker niet de 'beeldvorming'.