"Je doet het met mijn vriendin!": man valt auto en inzittende aan met voorhamer

rv
In het Amerikaanse Philadelphia filmde een bewakingscamera hoe een man met een voorhamer een auto aanviel. Het incident vond eergisteren plaats in stadsdeel Port Richmond.

Op de beelden, die gefilmd werden rond half twee na de middag, is te zien hoe een man uit een rode pick-up stapt en met een grote hamer op een grijze wagen mept. Hij slaat het raam aan de bestuurderskant aan diggelen, en haalt dan nog drie keer uit.

De auto stuift weg, maar ondertussen opent de passagier zijn deur, waardoor hij uit de snel draaiende auto valt. Terwijl de passagier naar de gestopte wagen strompelt, krijgt ook hij een slag met de voorhamer.

Politie

De eigenaar van de bewakingscamera verwittigde de politie, maar toen die ter plaatse kwam, waren de vogels al gaan vliegen. Gisteren lanceerde de politie een oproep naar de betrokkenen, of iemand die hen herkent. De nummerplaten zijn onleesbaar, en de politie kan pas een onderzoek openen wanneer een van de betrokkenen zich meldt.

Volgens een getuige zou de aanvaller "je doet het met mijn vriendin!" hebben geroepen, en achtervolgde de pick-up de andere auto ook toen die wegreed.
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • johanneke li

  "de politie kan enkel ingrijpen wanneer iemand zich meldt" lol wat een idiote regel!, het is toch duidelijk een geval van aggressie waar de politie altijd moet ingrijpen!

 • Tina Colpaert

  En gaat ze niet meer op een ander gaan ik zou nu zeker van zo een zot vetrekken dus ze zal wel al reden gehad hebben om dit te doen!

 • Eric Audenaert

  Die man moet eerder kwaad zijn op zijn vriendin i.p.v.op de man die het gedaan heeft met haar .

 • Kirsten Dumonier

  Volgens het filmpje blijft hij blijkbaar kloppen. Misschien is hij nog bezig.

 • rudolf jacobs

  ocharme diene auto ,raam kapot lak beschadigd en dat arme ding had met heel de zaak niks te maken en krijgt zo op zenne duvel