"Ik zal het niet meer doen": jongetje klampt zich vast aan auto terwijl zijn mama hem probeert achter te laten

rv
Uit Taiwan komen schokkende beelden van een flinke ruzie tussen een moeder en haar zoontje in Zhudong. Een omwonende filmde hoe de vrouw wilde vertrekken bij een park terwijl haar zoontje zich vastklampt aan de kofferbak van haar wagen. "Mama, ik zal het niet meer doen. Echt, echt niet", zei het kind keer op keer.

De twee zouden ruzie gekregen hebben tijdens een bezoek aan een park: de moeder wou naar huis, terwijl het kind nog wilde blijven. Toen de vrouw vertrok, weigerde ze het kind in de wagen te laten. De jongen klom daarop op de kofferbak, waarna zijn mama hem keer op keer wegjoeg met haar paraplu.

De politie van Zhudong reageert dat de vrouw met haar zoon en haar twee andere kinderen naar Zhongzheng Park was geweest, en dat ze vroeger wou vertrekken dan voorzien. Het begon immers te regenen en ze moest haar was binnenhalen. De autoriteiten van het district Hsinchu laten weten het incident te bekijken.
56 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Artuur Lemmens

  Als ik thuis om wat geld vroeg, stoven ze ook weg. Niets mis mee.

 • Sabine van Daele

  ik moest tegen mijn ouders zo niet tekeer gaan hoor wij werden zelfs "les" gespeld voor vertrek

 • Clement Asselman

  Goed gedaan! Onze kinderen stellen hun wetten en verwachten dat wij die respecteren. Hun wensen zijn voor ons een plicht. Die groeien dan rotbedorven op, om later vast te stellen dat ze niet alles krijgen wat ze willen. En dan? Dan gaan ze het stelen of gewapenderhand opeisen en zo geraken onze gevangenissen vol. Dat probeerde die moeder te voorkomen. Veel beter als de watjes-ouders van nu.

 • Bart Andries

  Niks mis mee.

 • danny buyse

  Ik hoop in ieder geval niet dat ze naar huis wou om haar favoriete serie te zien terwijl haar kind nog wat pret wou maken in het pretpark want dan zou ik me afvragen wie hier het kind is!!