"Ik zag er vroeger veel te saai uit": Amber laat haar tong splitsen en oogballen blauw tatoeëren

Instagram
Maak kennis met Amber Luke: de 23-jarige jongedame uit Australië heeft nu al meer dan 8.500 euro uitgegeven om een extreme look te verkrijgen. Zo liet ze haar tong splitsen, de oorlellen stretchen én haar oogballen blauw tatoeëren. Daarnaast prijken ook meer dan vijftig 'gewone' tattoos op haar lichaam. "Maar ik heb nergens spijt van, ik ben verliefd op mijn uiterlijk", klinkt het.

Just hangin out 🤙🏼👑💗✨#girlswithtattoos #tattooedgirls #bodymods #art

Een foto die is geplaatst door null (@amber__luke) op

Amber heeft aan haar indrukwekkende transformatie de bijnaam 'Blue Eyes White Dragon' overgehouden. "Mijn vrienden vonden dat ik er blijkbaar als een draak uitzag."

Intussen heeft de jonge meid op Instagram al meer dan 21.000 volgers. "De verslaving is eigenlijk op m'n zestiende begonnen. Ik zag mensen in mijn omgeving met een tatoeage en wilde dat ook proberen. Ik moest weten hoe dat aanvoelde. Toen ik achttien werd, had ik al drie tattoos. Niet veel later liet ik mijn eerste grote inkttekening zetten. Nu heb ik er al meer dan vijftig. Hoeveel precies? Geen idee, ik ben de tel kwijtgeraakt."

Instagram

Een verzameling tatoeages, tot daar aan toe. Maar met die ingreep aan de oogballen liep Amber ook nog eens het risico om permanent blind te raken. "Dat was heel intens", vertelt het meisje. "Na veertig minuten was de klus geklaard, maar het deed enorm veel pijn. Mijn ogen werden opengehouden en intussen werd er met een spuit inkt geïnjecteerd. Dat gebeurde vier keer per oog, ik heb drie weken lang geen steek kunnen zien."

"Mijn tong laten splitsen deed ook geen deugd. Ik kon een week lang niet meer praten of eten."

Oh, hey there 👑😈👋🏼 #girlswithtattoos #tattooedgirls #blonde #blueeyes #justcasually

Een foto die is geplaatst door null (@amber__luke) op

De vrienden van Amber steunen haar in al haar beslissingen. "Mijn moeder heeft zich zelfs vanaf dag één ontpopt tot mijn grootste fan. Ze moest wel even huilen toen ze hoorde dat ik mijn oogballen had laten tatoeëren, maar nu heeft ze zich er al lang mee verzoend. Natuurlijk zijn er ook heel wat buitenstaanders die mij afkraken, maar het blijft mijn lichaam. Ik beslis wat er mee gebeurt. Gelukkig vinden de meesten het gewoon fascinerend."

Amber vond inspiratie bij Ethan Bramble, de Australiër die zichzelf de koning van de lichaamsmodificaties noemt. "Hij liet zijn ogen zwart tatoeëren. Dat was ik in eerste instantie ook van plan, maar de tatoeëerder kon me overtuigen om voor blauw te gaan. Dat paste beter bij mijn natuurlijke oogkleur."

Wat er nu nog op de agenda staat? "Morgen laat ik een nieuwe tatoeage op mijn rechterbeen zetten. En daarnaast wil ik van twee snijtanden vampierentanden maken. De grens ligt voor mij bij huidimplantaten. Ik dacht eerst nog twee hoorntjes op mijn hoofd te laten plaatsen, maar daar ben ik van afgestapt."

Rest nog de vraag waarom Amber zo drastisch te werk gegaan is. "Ik haatte mijn vroegere look, ik zag er veel te saai uit", luidt het verrassende antwoord.

Links: de zogezegd 'saaie' versie van Amber.
Instagram Links: de zogezegd 'saaie' versie van Amber.

You gotta be real to be a Northside killer 🔪✨ #suicideboys #girlswithtattoos #tattooedgirls

Een foto die is geplaatst door null (@amber__luke) op

Feeling nice and tanned thanks to @bonniecrawfordmua 💗💋✨ #girlswithtattoos #bodymods #tattooedgirls

Een foto die is geplaatst door null (@amber__luke) op
183 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Benbir Penisim

  ziet er nog mooi uit maar toch ni makkelijk om het niet meer "uit" te kunnen doen

 • Christophe Van Herzeele

  Voor mij telt de inhoud en niet de verpakking. Dus als ze vroeger een toffe meid was, zal ze dat nu ook nog zijn.

 • annelies dilien

  Ik moet al die negatievelingen hier echt feliciteren. Lager dan jullie kan men echt niet meer vallen. Don't judge a book by his cover. Zij durft tenminste zichzelf zijn. You fake people.

 • Moreno Tecchio

  Ik wil haar heel graag in mijn bedrijf , dan heb ik eindelijk iemand met ballen aan zijn lijf of beter haar lijf !

 • paul van de velde

  Wouw prachtig nu kan ze voor een mooie en goede vaste job soliciteren aan de dop Wie wil nu zo iemand in zijn bedrijf ?