"Ik wist niet meer waar ik het had": Danni probeert nieuwe zelfbruiner uit, vijf minuten later ziet ze eruit als Fiona uit 'Shrek'

Facebook
Experimenteren met zelfbruiner? Dat durft wel eens verkeerd lopen. Ook Danni Bruce kan er sinds kort over meepraten. Het 20-jarige meisje uit Nottingham wilde graag een iets bruiner velletje, maar eindigde als Fiona uit Shrek.

'Darker than dark' beloofde het flesje van St Moriz. Wel, daar bleek alvast geen woord van gelogen. Vijf minuten nadat de verzorgster het goedje aangebracht had, kregen haar handen dezelfde groene gloed als de 'ogre' uit de animatiefilm. En haar gezicht zag er warempel nog donkerder uit.

Facebook

"Ik wist niet meer waar ik het had. Ik keek in de spiegel en mijn hele ribbenkast zag groen. Ik verstopte me thuis onder mijn kap en trok de mouwen van mijn kamerjas helemaal naar beneden."

Facebook

Vreemd genoeg hield haar dat niet tegen om enkele foto's van de mislukte look online te zetten. Voor ze het goed en wel besefte, was ze viraal gegaan. "Ik werd meteen de Hulk of Shrek genoemd. Mijn gezicht werd zelfs op het lichaam van Fiona gephotoshopt. Best grappig eigenlijk. Ach,ik kan er beter mee lachen dan mee huilen. Toch? Op deze manier zet ik wel geen voet uit het huis."

Facebook

Zelfs na een grondige wasbeurt bleef de ellende zichtbaar. "Ik zie er nog altijd heel vies uit. Aan deze kleur ga ik me zeker niet meer wagen. Ik had het nochtans op voorhand even getest, maar was meteen onder de douche gestapt. Ik wilde mijn make-up immers niet verknoeien. Of ik voortaan nog zelfbruiner ga gebruiken? Zeker wel. Ik doe het intussen al vier jaar, dit is dan ook niet mijn eerste 'ongelukje'."

Facebook

Op Twitter blijkt alvast dat Danni niet de enige pineut is. "Mensen die deze zelfbruiner gebruiken, zijn dapperder dan mariniers", klinkt de slotconclusie.

Facebook
Facebook25 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Geert Vaelen

  Als je "een iets bruiner velletje" wil hebben, dan ga je niet voor "darker than dark". Straks heeft ze huidkanker door al die chemische brol, en wie kan er dan weer voor opdraaien? Juist ja, de crowdfunding massa.

 • Geert Matthys

  Zo ziet Trump er in het weekend in Mar-a-Lago ook uit, het moet eerst settelen

 • Eddy Utens

  hahahahahahhahahaha My love

 • Joeri Leflere

  Hahahahaha. Fake trienen

 • Clement Asselman

  "... was meteen onder de douche gestapt. Ik wilde mijn make-up immers niet verknoeien." Dus een douche verknoeit haar make-up niet? Zo iets smerigs over uw huid wrijven zou moeten volstaan om nooit nog een terugbetaling voor de dermatoloog te krijgen!