“Ik weet dat ik er goed uitzie, ik krijg constant complimenten”: twee vrouwen in bus kibbelen over torenhoog kapsel

Rv
Opmerkelijke beelden uit Pennsylvania: twee vrouwen krijgen het in een bus met elkaar aan de stok vanwege een... extravagant kapsel. Toegegeven, die uitgesproken Marge Simpson-look valt natuurlijk wel in de kijker. “Ik weet dat ik er goed uitzie, want ik krijg daar constant complimenten over. Hebben ze ooit al iets liefs over jou gezegd?”, klinkt het venijnig. Het amusante filmpje is intussen een serieuze hit geworden op sociale media.

De beelden starten wanneer beide dames al in volle discussie verwikkeld zijn. “Elke keer als ik je zie, is er wel een probleem. Zottin”, lanceert de onvolprezen hoofdrolspeelster een eerste aanval. “Jij bent diegene die zich vreemd gedraagt”, repliceert de andere dame. “Je ziet er absoluut hilarisch uit.”

Dat kon ‘Marge’ niet zomaar over zich heen laten gaan natuurlijk. “Blij dat je het leuk vindt. Ik zie er goed uit, niet veel mensen kunnen wegkomen met dit soort kapsel. En jij moet er zeker al niet aan denken. Ik krijg constant complimentjes. Kan jij hetzelfde zeggen? Nee, dacht ik al. Er was geen probleem tot jij op de bus stapte. Bye, Felicia (een zinnetje dat rapper Ice Cube populair maakte en waarmee bedoeld wordt dat je iemand niet meer wil zien; nvdr).”

Valse nagels
Let ook vooral op de valse nagels waarmee de hevige furie vervaarlijk staat te zwaaien. “Hou je handen weg van mijn gezicht”, waarschuwt haar rivale meermaals.

Het laatste woord is voor de jongen die deze opmerkelijke confrontatie wist te filmen. “Die vrouw met haar pruik ging in eerste instantie op een plek voor gehandicapten zitten. Pas toen die andere dame verhuisde, keerde de rust terug.”
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Erhan Kocaman

    Wat de mens zich kan aandoen is verschrikelijk.!!!

  • vangeel guido

    Ik vind dit mooi.Zalig kerstfeest.