“Iedereen in deze kamer weet dat je me bedrogen hebt”: meisje dumpt haar lief in volle verjaardagsspeech

Tiana presenteerde haar lief op bikkelharde wijze de rekening.
Rv Tiana presenteerde haar lief op bikkelharde wijze de rekening.
21 jaar worden, het blijft een stevige mijlpaal in Amerika. Al was het maar om eindelijk op legale manier die eerste slok alcohol te kunnen proeven. Deze jongedame uit Houston deed er echter nog een flinke schep bovenop door net dan... haar lief te dumpen. In volle verjaardagsspeech gaf Tiana Perea hem de bons, tot groot jolijt van haar vrienden.

Nadat de hele groep een shotje genomen had, bedankte het meisje alle aanwezigen op haar feest. Maar dan was het tijd voor de persoonlijke afrekening.

“Ik wil graag ook Santos bedanken omdat hij me doet beseffen dat ik zo veel beter verdien. Iedereen hier weet dat je me hebt proberen bedriegen. We hebben allemaal de screenshots gezien. Je was met haar aan het flirten via sms, je hebt haar zelfs dezelfde foto gestuurd die ik vanmorgen gekregen heb.”

Op dat moment kwam haar broer de trap af, met een tas waar al zijn spullen in zaten. Tiana zette nog één keer de puntjes op de i. “Als het nog niet duidelijk zou zijn: het is gedaan tussen ons. Je mag nu ophoepelen.” Onder luid gejuich droop de jongeman uiteindelijk af.

Niet iedereen kan die directe aanpak echter smaken. “Die verslaving aan sociale media is gewoon absurd, alles moet tegenwoordig online gezet worden”, klinkt het onder meer. Of nog: “Wat hij deed, was verkeerd. Maar daarom moet je hem nog niet op die manier vernederen. Tijd dat ze volwassen wordt.”
27 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Peter Berg

  Iemand zo vernederen ? Laten we hopen dat ze geen rekening gepresenteerd krijgt want in Amerika weet je maar nooit.

 • Paul Vandekerckhove

  De kerel maakte een dikke fout ,maar dit op het net gooien is erover omdat internet voor de eeuwigheid is . Een relatie beginnen is een zaak van twee personen , die beëindigen ook .

 • Thibault Derese

  Groot gelijk, maar om in sociale media die zijn leven te verpesten is echt te ver. Als die een klacht neerlegt dan hangt ze en zal het lachen rap gedaan zijn.

 • Ivo Dewals

  En de zovele dat man of vrouw vernederen in de rechtbank, da mag dan

 • Casey Van Gorp

  Wat die jongen nu voelde toen hij te kakken werd gezet is exact hetgeen dat meisje voelde toen zij door hem te kakken werd gezet. Bravo brave girl!