"Hoe kun je nu zo gemeen zijn?" Jesse lokt Brits vakantieliefje naar Amsterdam, maar daar wacht de teleurstelling van haar leven

Rv
Laf, laffer, lafst: Sophie Stevenson (24) was twee maanden geleden tijdens haar vakantie in Barcelona dolverliefd geworden op Nederlander Jesse Mateman (21). Toen hij haar uitnodigde om naar Amsterdam te komen, stond ze dan ook te trappelen van ongeduld. Na een vliegtuigreis van ruim 600 kilometer wachtte haar echter de teleurstelling van haar leven.

De twee vonden steun in elkaars armen nadat terreur de Ramblas opgeschrikt had. Hun korte romance zou nu een vervolg krijgen op Nederlandse bodem, maar in de luchthaven bleek van Jesse geen spoor.

RV

Was er iets tussengekomen? Had hij autopech gehad? In afwachting van een verhelderend antwoord ging Sophie een hotel opzoeken.

Jesse en Sophie (bovenste koppel) tijdens hun vakantie in Barcelona.
RV Jesse en Sophie (bovenste koppel) tijdens hun vakantie in Barcelona.

Zes uur later kreeg ze een sms die alles duidelijk maakte. "Het was maar een grapje. Je bent beetgenomen", klonk het. In het Engels: 'You were pigged'. "Dat zeggen ze wanneer een kerel het lelijke, dikke meisje probeert te versieren. Ik was er kapot van."

Rc

"Hoe kun je nu zo gemeen zijn?", stuurde Sophie nog terug. Waarop Jesse haar blokkeerde op alle sociale media. Met een romantische én financiële kater -de hele onderneming had haar 400 euro gekost- vloog het meisje de dag nadien weer huiswaarts.

Rv33 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • frans Vullings

  tja, het is al bewezen dat het een hersenspinsel was van deze "DAME"

 • Jan Maarten

  Er zijn ook vrouwen die op die manier mannen behandelen. Totaal respectloos, de kwaal van de moderne tijden.

 • Tommy Alen

  En zo ben je van de ene op de andere dag het grootste krapuul dat er rondloopt zonder dat er echt moeite gedaan is om ook maar iets te checken. Als het niet waar blijkt te zijn gaat die jongen dat nog een hele tijd meedragen.

 • peter vermaelen

  Hij vindt haar lelijk? Dan is 95 procent van de vrouwen die ik hier zie rondlopen, nog veel lelijker. Trouwens heeft hij zichzelf al eens bekeken?

 • Cindy Dekkers

  Het verhaal blijkt inmiddels te zijn ontzenuwd. Het blijk totaal uit haar dikke duim te zijn gezogen.