"Hij kreeg zijn verdiende loon": pervert grijpt naar billen van serveerster, haar stevige reactie liegt er niet om

Rv
Even schrikken was het voor Emelia Holden: de 21-jarige serveerster was een bestelling aan het ingeven, toen ze plots iemand aan haar achterwerk voelde friemelen. De jongedame draaide zich meteen om, nam de pervert stevig bij z'n shirt en gooide hem tegen de muur. De politie kwam ter plaatse om de man in de boeien te slaan. De bewakingsbeelden lieten aan duidelijkheid alvast niet te wensen over.

Het jammerlijke tafereel speelde zich drie weken geleden af in Savannah, een stad in de Amerikaanse staat Georgia. Na twee dagen in de cel mocht de dader opnieuw beschikken.

"Ik volgde mijn instinct", aldus Emelia. "Ik kegelde hem onderuit en intussen belden mijn collega's de politie. Toen agenten de beelden zagen, sloegen ze hem meteen in de boeien. Hij kreeg zijn verdiende loon."

Met haar dappere actie wil ze lotgenotes nu een hart onder de riem steken. "Vrouwen moeten beseffen dat ze het recht hebben om te dragen wat ze willen. En natuurlijk mogen ze zichzelf ook altijd verdedigen."
152 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marcus Camps

  En daar komen de flikken voor ??? Man, man, dan moeten op elke jeugdfuif honderd keer uitrukken. Haar reactie was brutaal, agressief en helemaal niet in verhouding tot het gebeurde. Als er volgens de iemand moest worden opgepast was zij het dus. Weer typisch voor flikken dit ...

 • Cyrano de Bergerac

  Je moet niet ongevraagd aan andermans lichaam prutsen. Maar "pervert" genoemd en in de cel gegooid worden vind ik ook wel wat overdreven. Het had bij die smak tegen de tafel moeten blijven: daarmee had hij z'n lesje ook wel geleerd. Nu zal hij vast reageren zoals velen hieronder... en dat is oog geen verbetering.

 • Karin Cleymans

  Johnny de sutter juist twee maten twee gewichten.

 • Chris Devlaeminck

  Overdreven reactie voor een streeltje op haar kont. Het mag allebei niet. Als de man werkonbekwaam is dan zal zij het mogen betalen.

 • Alain Stuker

  Ik ben een man met een mooi kontje en daar wordt wekelijks in geknepen door vrouwen die ik nog nooit gezien heb. Dat gebeurt op café. Ze lopen achter me langs en ik krijg een liefdevol knijpje. Ik ben apetrots dat mij dit zo vaak overkomt. Mijn echtgenote maakt er ook geen probleem van.