Ga naar de mobiele website
^ Top

"Dat ben ik niet en ook niemand van mijn werknemers! Ik heb zelfs geen Volvo!"

Video van man die zichzelf bevredigt in auto gaat viraal

screenshot
Een filmpje waarin een man zichzelf bevredigt in zijn wagen terwijl er nietsvermoedende voetgangers en fietsers passeren, verovert sinds gisteravond de sociale media.

Op de achterruit van de zwarte Volvo XC90 - die stilstaat naast een andere geparkeerde wagen - staat reclame van een bedrijf. Ook de nummerplaat van de wagen is duidelijk leesbaar. "Hij staat bovendien in de buurt van een school. Echt vies", klinkt het meermaals in de reacties op het filmpje.

Klacht

Bij het bedrijf zijn ze op de hoogte van het filmpje. "Maar wij hebben geen Volvo in ons wagenpark", klinkt het bij de zaakvoerder. "Dat ben ik niet. En ook niemand van onze werknemers. We zitten hier zeer verveeld mee, want wij hebben er echt niets mee te maken. Die beelden zijn volgens mij gemanipuleerd. Daarom hebben we al klacht neergelegd tegen onbekenden bij de lokale politie van Oudenaarde."

Maximaal drie jaar

Voor de politie wordt het een koud kunstje om via de nummerplaat te achterhalen wie de eigenaar van de bewuste Volvo is. Als de masturberende man vervolgd wordt voor openbare zedenschennis, riskeert die een gevangenisstraf tot één jaar en een zware geldboete. Als de feiten effectief in een schoolomgeving gebeurden, kan dat zelfs oplopen tot maximaal drie jaar omdat er minderjarigen in de buurt waren.

Meer over37 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • ik ikke

  Hihi pietje snok 99 ander hand hahaha

 • Mimo

  Als het kribbelt moet je krabben zeker... Beetje zielig maar er zijn ergere dingen in de wereld..

 • Cedrik De Tandt

  Filmpje is niet gemanipuleerd het filmpje isnvoor het eerst verschenen op snapchat acount gentstudent waar duidelijk te zien is dat het gefilmd word vanuit een huis en waar de man duideljk bezig is

 • Dingske

  Wat zijn we toch zielige mensen, die truck chauffeur die filmt tijdens het rijden gaat blijkbaar vrijuit ??!! Wat er gebeurd is niet oké maar om die man ten schande te zetten voor heel Vlaanderen is wat er gezocht, kijk eens allemaal eerst naar jezelf en vraag je af als je zoveel beter bent, we maken allemaal fouten!

 • Thorgal Aegirsson

  3 jaar, en diegene die het filmpje manipuleerde en verspreidde voor identiteitsvervalsing dan?

Meld een bug