Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Zware verontwaardiging over nieuwe reclame Bicky Burger waarin man vrouw slaat: “Degoutant”

Er is zware verontwaardiging ontstaan over een nieuwe reclamecampagne van Bicky Burger. Die toont hoe een man een vrouw slaat, terwijl hij “Fake Bicky, fwa!” roept. Op sociale media wordt met onbegrip gereageerd: “Proficiat, mopjes over huiselijk geweld zijn echt wat we nodig hebben”, klinkt het. En ook: “Wat een degoutante, platvloerse, goedkope campagne”.

122 reacties

 • Mario Van Hecke

  2 jaar geleden
  Vanaf morgen dubbele Bicky Burger verkoop in de frituur, goed gedaan zou ik zeggen.
 • Kris Bourgond

  2 jaar geleden
  Volgens sommigen kwetst dit de slachtoffers.. komaan he, als humor "ongepast" wordt vanaf er slachtoffers zijn dan kan er ni veel gelachen worden zenne... Ik vind het zelf nu niet grappig maar moet toch kunnen he flauwerikken...
 • Eric Leysen

  2 jaar geleden
  Wat een gezever over een cartoon. Ga even afkoelen op jullie PS4 knal nog wat mensen af of rij er wat plat. De reclame is niet echt smaakvol maar om nu te beweren dat dit zou aanzetten tot geweld?? Precies of huiselijk geweld gaat hierdoor toenemen...daar zijn waarschijnlijk andere redenen voor. Die niet goed te keuren zijn natuurlijk.
 • bart wouters

  2 jaar geleden
  Geen bicky-burger meer bij ons
 • Benny Deridder

  2 jaar geleden
  Goede marketingstruck. Je schopt wat tegen de hypergevoelige politiek correcte benen en je lokaal - lage kost - reclame wordt door alle media gratis en voor niks nationaal verspreid. Iedereen weet nu wat een Bicky is en in welke verpakking die dient geserveerd te worden. Knap werk !
 1. Di Rupo verzet zich tegen onderzoekscommissie: “Heropbouw zal anderhalf tot twee jaar duren”

  Di Rupo verzet zich tegen onderzoeks­com­mis­sie: “Heropbouw zal anderhalf tot twee jaar duren”

  Elio Di Rupo (PS) heeft zich in een aantal zaterdagkranten voor het eerst uitgebreid uitgelaten over de overstromingen en de consequenties van de ramp voor Wallonië. In de interviews belooft de Waalse minister-president de nodige middelen om de slachtoffers bij te staan. Maar tegelijk waarschuwt hij dat het anderhalf à twee jaar zal duren voordat de huizen heropgebouwd zullen zijn. Di Rupo verzet zich ook tegen een parlementaire onderzoekscommissie naar de ramp.