Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © BELGA

Zware verkeershinder van Antwerpen naar Nederland: E19 hele namiddag helemaal dicht, maar één rijstrook vrij op A12

Door een ongeval met een vrachtwagen op de E19 richting Nederland is de snelweg de hele namiddag afgesloten gebleven in Meer. Het verkeer moet er zeker een uur aanschuiven, bovendien raakte door een tweede ongeval de weg ook volledig versperd in Loenhout. Het Vlaams Verkeerscentrum raadde bestuurders eerst aan om via de A12 naar Rotterdam te rijden, maar ook daar gebeurden twee ongevallen ter hoogte van Bergen-op-Zoom.  

17 reacties

 • Benny Deridder

  3 jaar geleden
  Aan diegenen die constant kritiek hebben op de politiek ipv zelf overal voor alles de wagen willen nemen in propvolle wegen : dat de politici de kostprijs van brandstof verveelvoudigen. Pas als de Vlaming in zijn portemonnee wordt geraakt, denkt hijzelf pas aan alternatieven.
 • Roel HENDRICKX

  3 jaar geleden
  Mij geen probleem dankzij mijn epilepsie en dus geen auto of rijbewijs exclusief wel een fiets of te voet vanuit Leuven stad.
 • Carla Van Geel

  3 jaar geleden
  Wanneer gaan de ogen eens open gaan en wordt het vrachtwagenverkeer aangepakt. Altijd maar personenwagens viseren en fietsen promoten daar waar het wegennetwerk meer en meer ingenomen wordt door mastodonten. Mobiliteit is een ramp omdat er niets gedaan werd sinds tientallen jaren. Waar gaat het geld daarvoor naartoe?
 • Bruno Vermeire

  3 jaar geleden
  Geen probleem, NVA lost dit even op !!!!
 • Michael Bigot

  3 jaar geleden
  Helaas zit het Smartphonedinges en spelen met andere rommel aan boord er voor veel tussen bij dit soort ongevallen. Tegenwoordig rijden op een tweevaksweg is al een zwaar risico, omdat je teveel bestuurders ziet afwijken van hun rijvak.....
 1. Staat belooft miljoenen aan nieuw sociaal beleggingsfonds
  10

  Staat belooft miljoenen aan nieuw sociaal beleggings­fonds

  Twee Belgische fondsbeheerders, Inpulse Investment Manager en Funds For Good, lanceren samen het beleggingsfonds ImpaktEU, dat de ontwikkeling van spelers in de microfinanciering en sociaal ondernemerschap in Europa en specifiek in België wil ondersteunen. De Federale Participatie- en Investeringsmaatschappij (FPIM) zal investeren in het fonds zodra het een omvang van 20 miljoen euro bereikt, melden de initiatiefnemers in een persbericht.
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!