Op de plaats van de verzakking is momenteel één rijstrook afgesloten.
Volledig scherm
Op de plaats van de verzakking is momenteel één rijstrook afgesloten. © Kristof Pieters

Zware file op E17 richting Kennedytunnel door put in wegdek: wachttijd van ruim 1,5 uur

Er is zware verkeershinder op de E17 richting de Kennedytunnel door schade aan de weg bij Antwerpen-West. De wachttijden lopen sinds vanochtend 8 uur al op tot meer dan 1,5 uur. Door het zware regenweer verlopen de herstellingswerken moeizaam. In de staart van de file deed zich nadien ook nog een dodelijk verkeersongeval voor tussen twee vrachtwagens ter hoogte van Haasdonk.

29 reacties

 • Jan Denfietser

  1 week geleden
  Van thuis werken is hier niks te merken egoïsten
 • Roger Rymen

  1 week geleden
  "combinatie van regen en vorst op een oud stuk asfalt kan voor dergelijke beschadigingen zorgen" zegt een verantwoordelijke. Echter heb ik dat in Nederland nog nooit gezien, maar, wat we zelf doen doen we beter zei ooit ene pipo.
 • Paul Boeie

  1 week geleden
  Misschien best een commissie , een denktank en een taskforce oprichten dan kan het dit jaar misschien nog opgelost worden .
 • Erwin De Meyer

  1 week geleden
  Elke dag vangen ze hier miljoenen euro's van vrachtwagens , trajectcontrole. Wat doen die toch met al dat geld ? We moeten al zeker niet denken dat dat geld dient voor wegenwerken.
 • Frank De Rycke

  1 week geleden
  Beetje meer controle op de uitgevoerde werken zou nuttig zijn ...wij gaan al jaren op reis naar koudere streken maar nog nooit zo'n schade aan het wegdek gezien zoals hier , word tijd dat ze toch eens op de les gaan bij die vaklui !!
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Waarom vallen als je kan staan tijdens het skydiven?
  Play

  Waarom vallen als je kan staan tijdens het skydiven?

 2. Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit
  Play

  Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit