Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Zwaar ongeval tussen bus van De Lijn en personenwagen: één dodelijk slachtoffer

DendermondeOp de N41 tussen Dendermonde en Lebbeke gebeurde deze avond rond 19.30 uur een dodelijk ongeval tussen een lijnbus en een personenwagen. Om een nog onbekende reden kwamen de lijnbus en de personenwagen in aanrijding met elkaar. De bestuurder van de BMW overleed ter plaatse. 

8 reacties

 • Dempsey devos

  5 jaar geleden
  Rip in peas aan de familie en vrienden van het slachtoffer
 • Kathleen Chiara Keano

  5 jaar geleden
  Rip Jan kan het nog steeds niet geloven.. Je bent een man met een gouden hart.. vele zullen u missen! Veel sterkte aan de familie
 • Marlies Schoefs

  5 jaar geleden
  Rust zacht sterkte
 • Walter Van Criekinge

  5 jaar geleden
  R.I.P. Aan de beelden te zien moet dat een flinke klap geweest zijn.
 • José Gonzales

  5 jaar geleden
  Heel erg. Ook mijn medeleven gewenst aan de familie.
 1. Voka vindt begrotingscontrole gemiste kans: “Er wordt bespaard, maar niet hervormd”, volgens Unizo is “grote werk voor 2024"

  Voka vindt begrotings­con­tro­le gemiste kans: “Er wordt bespaard, maar niet hervormd”, volgens Unizo is “grote werk voor 2024"

  Na 17 uur onderhandelen bereikte het federale kernkabinet deze namiddag een akkoord over de begroting. Dat akkoord betekent besparingen van 1,75 miljard euro en nieuwe belastingen. Lees hier wat dat concreet voor u betekent. Volgens werkgeversorganisatie Voka was deze begrotingscontrole “veel te weinig” om een evenwicht te bereiken in onze begroting. Unizo ziet de besparingen als goed teken, maar “het grote werk is voor 2024", denkt de ondernemersorganizatie.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. Excentrieke kleermaker (32) gaat in kostuum Kilimanjaro beklimmen: “Toen ik 9 jaar was, kreeg ik van mijn opa mijn eerste blauwe blazer. Ik was zo fier als een gieter”
  PREMIUM

  Excentrie­ke kleermaker (32) gaat in kostuum Kilimanja­ro beklimmen: “Toen ik 9 jaar was, kreeg ik van mijn opa mijn eerste blauwe blazer. Ik was zo fier als een gieter”

  Wie wil weten of zot zijn zeer doet, kan het binnenkort aan Tommaso Bordoni (32) vragen. De Leuvense kleermaker gaat in september in een driedelig maatpak en kostuumschoenen de hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro, beklimmen. “Ik wil dat iedereen op die berg naar mij kijkt en denkt: what the f**k is die aan het doen?”