De tweet van Eloïs Rousseau.
Volledig scherm
De tweet van Eloïs Rousseau. © RV

Zus Conner Rousseau “razend” nadat broer met spoed naar ziekenhuis moest: "Reacties van sommige mensen zijn walgelijk”

De zus van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau heeft het op Twitter opgenomen voor haar broer. Hij kreeg na een spoedopname in het ziekenhuis zaterdag niet alleen bemoedigende berichtjes, maar moest ook flink wat bagger incasseren op sociale media. “Ik ben razend, verdrietig maar vooral teleurgesteld. De reacties van sommige mensen zijn walgelijk”, aldus Eloïs Rousseau.

236 reacties

 • Leen Van den bussche

  6 maanden geleden
  Een spoedig herstel jongen !
 • Pol Fieremans

  6 maanden geleden
  Wind zaaien is storm oogsten. Zal je leren !
 • Marleen Quisquater

  6 maanden geleden
  Spoedig herstel Conner, steek die haat berichten niet in je hoofd! Je bent nog jong en hopelijk snel beter, er zijn veel mensen zonder verstand ! Alsof deze regering het zo goed doet maar ja spijtig dat zijn veel zonen van …… en dat ben jij niet maar je komt er wel! Doe je best voor de werkende mensen en niet voor de miljardairs, de blauwe zijn al jaren de partij van de superrijke! Veel sterkte jongen !
 • jean van belle

  6 maanden geleden
  Hopelijk al wat beter. Sterkte mateke en vooral een spoedig herstel.
 • Marc Baeyens

  6 maanden geleden
  Ik ben een categorieke sossen-tegenstander (en groene), maar ik wens hem toch een spoedig herstel. Gezondheid gaat boven politiek. Hoewel hijzelf dat blijkbaar zelf zo niet ziet. Hij post een foto van zichzelf van op zijn ziekbed om toch maar in de picture te blijven. Dan kan men alle soorten reacties verwachten.