Steven Van Gucht bij VTM NIEUWS
Volledig scherm
Steven Van Gucht bij VTM NIEUWS © VTM NIEUWS

Zullen we gewoon kerst kunnen vieren ondanks de stijgende coronacijfers? En werken de vaccins zoals het moet? Viroloog Steven Van Gucht geeft antwoord

De coronacijfers gaan niet de goede kant uit. “Het kan perfect dat het aantal besmettingen na de herfstvakantie weer gaat versnellen en dat we op een hoog plateau blijven steken met een zware belasting voor de ziekenhuizen”, zei viroloog Steven Van Gucht eerder al. Moeten we ons zorgen maken? Wat betekent dat voor onze winter, en de feestdagen? Hij beantwoordde vandaag de meest prangende vragen bij VTM NIEUWS.

  1. Dave De Kock liet zaterdag lichaam van Dean achter in duingebied, hij verzet zich tegen overlevering aan België
    Play

    Dave De Kock liet zaterdag lichaam van Dean achter in duingebied, hij verzet zich tegen overleve­ring aan België

    Uit het politieonderzoek blijkt dat Dave De Kock in de nacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 januari omstreeks middernacht aankwam in de Nederlandse provincie Zeeland. De Kock liet het lichaam van de 4-jarige Dean Verberckmoes zaterdag al achter in duingebied, zo bericht de Nederlandse politie. De politie is op zoek naar camerabeelden die kunnen duidelijk maken of Dean in de auto van De Kock zat. De Kock verzet zich tegen zijn overlevering aan ons land.