Zuhal Demir
Volledig scherm
Zuhal Demir © BELGA

Zuhal Demir pikt kritiek van Groen niet na rellen: “Heeft niets met toerisme te maken, maar alles met wanbeleid in Brussel”

De massale vechtpartij die vorige week in Blankenberge plaatsvond, heeft volgens Vlaams minister van Toerisme Zuhal Demir  (N-VA) helemaal niets met toerisme te maken “maar alles met het wanbeleid in Brussel”, stelt ze in een interview met weekblad De Zondag. “Groen wil mij en de toeristische sector de schuld geven van het geweld op het strand. Ik pik dat niet.”

394 reacties

 • Riff Moyens

  2 jaar geleden
  In Groot-Brittannië staan er grote billboards waarop staat: "Touching a cop=JAIL" maar ja, bij ons is niet politiek correct, niwaarrrr...
 • Bert Van Elst

  2 jaar geleden
  zuhal demir zou beter grote woorden gaan verkopen in haar geboorteland in plaats hier in België
 • emmanuel Badie

  2 jaar geleden
  Anna, ik zou het niet beter kunnen zeggen. Ronny OOI, in uw kot gij, uw 10% partijtje is de oorzaak van dit alles.
 • Gerry Cle

  2 jaar geleden
  Daar gaan we weer. Niemand van onze Vlaamse ministers is verantwoordelijk. Volgens Demir moet niet Vlaanderen maar Brussel het veiligheidsprobleem aan de Vlaamse kust oplossen. Moet de Brusselse politie misschien relschoppers aan de kust oppakken? Moeten Brusselse rechters die dan berechten?
 • Erwin Van Roy

  2 jaar geleden
  Ronny Ooijen dus Zuhal Demir heeft die jongens opgedragen daar amok te makken en heeft daarna ook opgedragen aan de justitie die vrij te laten om ze dan opnieuw te zeggen amok te gaan maken in andere regio's. wat een zever is toch makkelijk met de vinger naar de politici te wijzen en de echte schuldigen een schouderklopje geven.