Zuhal Demir laat lichaam bedekken met levende bijen

Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) lanceert een bestuiversplan om de overlevingskansen van wilde bestuivers, zoals bijen, te verhogen. De minister doet dat naar aanleiding van de Week van de Bij, die zondag start. Demir liet zich ook voor de voorpagina van weekblad Humo fotograferen met levende bijen op haar onthulde bovenlichaam.

 1. Marthe (23) komt om na aanrijding met bestuurder onder invloed: “We hoorden de klap en zijn onmiddellijk komen kijken”
  Play

  Marthe (23) komt om na aanrijding met bestuurder onder invloed: “We hoorden de klap en zijn onmiddel­lijk komen kijken”

  De feestelijke opening van de Roeselaarse Batjes met het traditionele vat van Rodenbach is vrijdagnacht met een drama geëindigd. Op een invalsweg naar het stadscentrum kwam Marthe H., een 23-jarige fietsster uit Roeselare om het leven bij een verkeersongeval. De 24-jarige aanrijder was onder invloed van alcohol. Romanie hoorde alles gebeuren en was als eerste ter plaatse.
 2. Waar eet...minister Zuhal Demir? “Als je deze huisgemaakte limoncello hebt geproefd, kan je waardig sterven”
  PREMIUM

  Waar eet...minister Zuhal Demir? “Als je deze huisgemaak­te limoncello hebt geproefd, kan je waardig sterven”

  “Wanneer ik op restaurant ga, bestel ik meestal een hoofdgerecht én een voorgerecht om te delen”, zegt Vlaams minister van Energie en Omgeving Zuhal Demir (N-VA). “Een dessert bestel ik zelden, al ben ik wel mega ontgoocheld als er geen koekje bij de koffie zit. Dat is voor mij zoals frieten zonder mayonaise!” De politica schuift het liefst aan één van deze zeven tafels aan in Genk, Hasselt, Blankenberge, Antwerpen, Oudsbergen, Cadzand en Toscane.