Alexander De Croo, Conner Rousseau, Zuhal Demir, Bashir Abdi, Wout Van Aert.
Volledig scherm
Alexander De Croo, Conner Rousseau, Zuhal Demir, Bashir Abdi, Wout Van Aert. © HLN

Zuhal Demir in uw top 100 Belgen: “Mijn verleden bepaalt hoe ik in de politiek sta - al bezorg ik onze voorzitter daar kopzorgen mee”

Ze is, dixit Carl Devos, de politica waarop per vierkante centimeter het meeste druk wordt gezet. Maar Zuhal Demir (41), Vlaams minister van Omgeving en Energie, kan tegen een stoot. 3M, Engie, boze boeren: het glijdt van de N-VA-ster af als water van een eend. “Mijn leven zou een pák aangenamer zijn als ik alle vergunningen gewoon aflever.”

31 reacties

 • Ad Zoontjens

  1 jaar geleden
  Voor mij komt ze op nummer 1 te staan!! Vooral voor haar milieubeleid!! Helemaal onderaan treffen we dan Tinne van der Straeten aan. Samen met haar collega milieuvervuilers van Groen natuurlijk. Schone kernenergie omruilen tegen vuil gas. Zotter moet het niet worden.
 • Yves Kempeneers

  1 jaar geleden
  Buitenlandse roots, perfect taalgebruik, top diploma , een voorbeeld voor andere .
 • medhi sauvage

  1 jaar geleden
  De boeren moeten zo weinig mogelijk stikstof uitstoten, in Vilvoorde mag er geen gascentrale komen omdat ze liever die oude rommel van kerncentrales laten staan, maar ... in Antwerpen daar, ja daar mag stikstof met hopen uitgespuugd worden... ge zijt nu eenmaal rechtlijnig of niet nietwaar
 • danny janssens

  1 jaar geleden
  De top tien is er voor mij om niet te zien. Tenzij het om een verkiezing van incompetentie ging?
 • DIRK VAN DE WEYER

  1 jaar geleden
  Niet altijd fan van geweest,maar wat ze deed met pfos schandaal,dikke dikke pluim .durfde tenminste zeggen waar het op staat i.p.v. velen die het wisten en gezwegen hebben.ze denkt mee met de mensen en geeft erom.zal nog vele mensen charmeren denk ik