Zuhal Demir (N-VA).
Volledig scherm
Zuhal Demir (N-VA). © Jan Aelberts

Zuhal Demir betreurt luchtig Stubru-programma over ramadan

Vanaf dinsdag presenteren Rachid, Mous en Youssef Lamrabat , drie Belgisch-Marokkaanse broers, vijf weken lang op Studio Brussel ‘Ramadamadingdong’, een entertainmentprogramma “over hoe moslims de ramadan in België beleven”. N-VA-politica Zuhal Demir is alvast geen fan van het idee. In een lang bericht op Facebook beschrijft ze wat er volgens haar verkeerd is met een “luchtig programma over de ramadan”.

158 reacties

 • Danny Weckhuyzen

  2 jaar geleden
  En maar mensen verdelen ! Respect voor elkaar is de beste lijm die liefde creëert en haat verdrukt. Dat zijn "onze waarden en normen" !
 • Nihal Eken

  2 jaar geleden
  Ik denk dat Zuhal Demir de politiek is ingestapt om de islam continu aan te vallen. Hebt u echt niets nuttigers te doen dan dag in dag uit over dit programma te zagen? Iedereen zijn eigen mening over dit progamma, maar get over it als het je niet aanstaat.
 • Claudine Declercq G.

  2 jaar geleden
  Groot gelijk Mevrouw Demir, Heel erg jammer maar ik haak af als trouwe luisteraar van studio Brussel. Sorry. Claudine De Clercq
 • Lieve Van Tallo

  2 jaar geleden
  Dat ze maar stopt met StuBru aan te vallen het is al erg genoeg dat we afscheid moeten nemen van Christophe Lambrecht! RIP en sterkte aan familie!
 • Marc Baeyens

  2 jaar geleden
  De linkse VRT probeert de sLinkse partijen wat voedingsbodem te geven tegen de volgende verkiezingen. Als tolerante burgers kunnen we toch geen bezwaar hebben om beetje bij beetje we geïndoctrineerd te worden.
 1. Woonzorgcentra kunnen binnenkort coronapas vragen aan bezoekers: “Zal woensdag gestemd worden”
  63

  Woonzorg­cen­tra kunnen binnenkort coronapas vragen aan bezoekers: “Zal woensdag gestemd worden”

  De Vlaamse regering maakt vermoedelijk komende week de weg vrij voor het inzetten van de coronapas in de woonzorgcentra. De zorginstellingen zullen zelf kunnen beslissen of ze gebruik maken van het zogenaamde Covid Safe Ticket. De maatregel zal sowieso enkel gelden voor de bezoekers, voor het zorgpersoneel rekent men op de verplichte vaccinatie die er komt vanuit het federale niveau.
 2. Identiteit bevestigd: vier inzittenden van auto die in Leie belandde zijn koppel van Slovaakse afkomst en twee vrienden uit Slovakije
  Play
  Gent

  Identiteit bevestigd: vier inzitten­den van auto die in Leie belandde zijn koppel van Slovaakse afkomst en twee vrienden uit Slovakije

  De vier inzittenden van de wagen die in de nacht van vrijdag op zaterdag om het leven kwamen nadat het voertuig in het water belandde aan de Huidevetterskaai in Gent, zijn van Slovaakse afkomst. “Afgelopen nacht was er een positieve identificatie van de vier slachtoffers", zegt politiewoordvoerder Bart De Cocker. Eén van de inzittenden, een 33-jarige Slovaak, stond ingeschreven in Gent. Ook zijn vriendin van 35 zat dus in de wagen. “Waarom ze in een wagen met Franse nummerplaat reden, wordt nog onderzocht.”
 3. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.