Zorginstellingen kunnen vanaf 1 november een CST eisen van hun bezoekers. Archiefbeeld ter illustratie.
Volledig scherm
Zorginstellingen kunnen vanaf 1 november een CST eisen van hun bezoekers. Archiefbeeld ter illustratie. © Wannes Nimmegeers

Zorginstellingen kunnen vanaf 1 november Covid Safe Ticket eisen van bezoekers (maar tegelijk is er nog geen verplichte vaccinatie voor personeel)

Het Vlaams Parlement heeft vrijdag de invoering van het Covid Safe Ticket (CST) in de horeca bevestigd en geeft ook zorginstellingen de mogelijkheid om vanaf 1 november het CST te vragen aan bezoekers.

13 reacties

 • Eddy red roc

  3 maanden geleden
  Hopelijk weigeren er meer en meer zorgverstrekkers het vaccin want wie nu nog niet ziet dat de vaccin's 85% van de bevolking is ingeënt niet helpen is stekeblind hoe meer dat men spreekt over het rijk der vrijheid hoe meer dat ze met onze voeten spelen
 • Gaby Derden

  3 maanden geleden
  Zijn ze niet beschaamd alles moet dicht maar personeel verplicht vaccineren dat moet niet
 • Alain Heyrman

  3 maanden geleden
  Straf wij moeten CST tonen en het personeel dat iedere dag in contact komt met onze familie niet!??
 • danny kimpe

  3 maanden geleden
  Het maakt geen bal uit gevaccineerd of niet. Pas of niet. Afstand en mondmasker en overal afblijven. Dit is het enige dat helpt.
 • Marie Christine Vanacker

  3 maanden geleden
  Goed dat mijn ouders dit niet meer hoeven mee te maken, want ik haalde ze er onmiddellijk weg. Voor die bijna vijfduizend euro die ze per maand moesten betalen. Dan nam ik wel een privé verzorgende in dienst.
 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.