Volledig scherm
© Photonews

Zoon van haatimam uit Dison die opriep christenen te doden, in gesloten centrum geplaatst in afwachting van uitwijzing

De zoon van de beruchte haatimam uit Dison, die twee jaar geleden in opspraak kwam met een filmpje waarin hij opriep om christenen te vermoorden, is vandaag in een gesloten centrum geplaatst. Hij blijft er in afwachting van zijn uitwijzing naar Nederland. Dat meldt het kabinet van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA).

9 reacties

 • Caroline Bex

  2 jaar geleden
  En de haat-iman predikte lustig verder, 200 kilometer verder... Is haat verspreiden niet strafbaar? Justitie slaapt rustig verder!
 • dominique castelein

  2 jaar geleden
  van Nederland naar marrakesh
 • johan vankeirs

  2 jaar geleden
  Met wat zijn die politiekers eigenlijk bezig! Zij maken de brave, goed gelovige burger van alles wijs maar ééns komt de dag dat loontje om zijn boontje zal komen.
 • DIRK VAN DESSEL

  2 jaar geleden
  Buiten stampen !
 • Filiep Lapeire

  2 jaar geleden
  Uitwijzing noemen ze dat (naar Nederland) hij had de Nederlandse nationaliteit? Buiten de Nederlandse had hij waarschijnlijk wel nog een nationaliteit?
 1. Vlaanderen plant volgende week 65 procent meer inentingen dan deze week: zoveel vaccins krijgt uw vaccinatiecentrum

  Vlaanderen plant volgende week 65 procent meer inentingen dan deze week: zoveel vaccins krijgt uw vaccinatie­cen­trum

  In Vlaanderen worden komende week 129.489 vaccinaties gepland, 65 procent meer dan de 78.422 van deze week. De overgrote meerderheid van de vaccinaties zullen eerste prikken worden bij mensen die nog niet aan de beurt zijn geweest. Daarmee lijkt er een eerste versnelling aan te zitten komen in de vaccinatiecampagne, na de kritiek van vanmorgen dat er honderdduizenden dosissen in voorraad liggen. Voor het eerst zullen ook de 65-plussers in de serviceflats ingeënt worden.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"