Eind februari werd de 71-jarige moeder van Geert aangereden. Stappen lukt nog steeds niet.
Volledig scherm
PREMIUM
Eind februari werd de 71-jarige moeder van Geert aangereden. Stappen lukt nog steeds niet. © Joel Hoylaerts / Photonews

Zoon van aangereden vrouw smeekt om gsm niet te gebruiken achter stuur: “‘Levensbelangrijk sms’je’ verwoestte leven van mijn moeder”

Een boete van 174 euro en acht dagen je rijbewijs kwijt. Dat is de verhoogde straf die je riskeert voor gsm-gebruik achter het stuur. Geert Smet vindt dat allerminst overdreven. Zijn moeder werd in februari van de weg gemaaid door een afgeleide bestuurder. Haar lijdensweg duurt voort.

  1. Hoe ex-schepen Ahmet Koç aan lager wal geraakte en nu opnieuw celstraf riskeert: “Hij kampt met een depressie en angsten”
    Beringen

    Hoe ex-sche­pen Ahmet Koç aan lager wal geraakte en nu opnieuw celstraf riskeert: “Hij kampt met een depressie en angsten”

    Ex-schepen Ahmet Koç (45) uit Beringen moest zich in de Hasseltse correctionele rechtbank verantwoorden voor inbreuken op de drugswet. Hij werd betrapt met cannabis, GHB, cocaïne en Kamagra-pillen. Maar het gaat al langer slecht met de ex-politicus, die ooit nog raadgever was van vicepremier Vande Lanotte (Vooruit) en schepen in Beringen was. In 2018 overleefde hij nog een aanslag, toen hij vier kogels ontweek.