Shoppers in de Veldstraat in Gent.
Volledig scherm
Shoppers in de Veldstraat in Gent. © Wannes Nimmegeers

Zomersolden geen overdonderend succes, modehandelaars toch voorzichtig optimistisch voor najaar

Aanstaande zaterdag 31 juli zitten de zomersolden er op. Mode Unie, de federatie voor de zelfstandige modedetailhandel, en ondernemingsorganisatie Unizo maakten al de balans op en peilden ook naar de vooruitzichten voor het najaar. Ondanks een mindere verkoop in vergelijking met 2019, het laatste normale verkoopjaar, zien de modehandelaars het najaar toch voorzichtig optimistisch tegemoet.

8 reacties

 • nicole desseyn

  2 maanden geleden
  Weinig solden gezien wel de nieuwe collectie vanaf de eerste dag vooraan in de winkels en achteraan in een hoekje een rek met wat rommel van de vorige jaren !!
 • Lisette Nelissen

  2 maanden geleden
  De mode dit jaar trekt op niks. Ik ben zelf 70 maar de bomma kleren die dit jaar in de rekken hangen daar pas ik ook voor.
 • jo verstraelen

  2 maanden geleden
  Zomersolden is al lang achterhaald, online is het alle dagen feest en gratis aan huis.
 • Dero de ridder Dero de ridder

  2 maanden geleden
  Ik wil toch even meegeven dat onze handelaren 1 ding vergeten, internet. Ik vind iets leuk in de solden, vergelijk via het internet en vind het zonder solden hetzelfde artikel 23 euro goedkoper terug. Gratis verzending bovenop. Waarom zou ik lokaal kopen als ik het gevoel heb beduvelt te worden? Zo, zijn er intussen veel klanten slimmer geworden.
 • Thomas Delaet

  2 maanden geleden
  Oplichterspraktijken tijdens de solden. Wij kopen al 10 jaar online, hele jaar door solden dus!