EPA
Volledig scherm
© EPA

Zo veel verdient Verhofstadt aan "extra's"

Guy Verhofstadt, de liberale fractieleider in het Europese parlement, is een van de drie Europarlementsleden die de meeste nevenactiviteiten aangeven, schrijft Le Soir, op basis van een studie van Transparency International EU. Verhofstadt ontving in de voorbije legislatuur tussen 920.000 en 1,42 miljoen euro bovenop zijn bruto-inkomen van 13.000 euro per maand in het Europees parlement.

611 reacties

 • Georges Vande Velde

  3 jaar geleden
  Wilfried VandenBergh volledig akkoord met uw betoog. Wanneer verenigen wij ons om de revolutie te organiseren want het zal “nooit” veranderen, meer nog het wordt steeds erger !
 • Rudy Luys

  4 jaar geleden
  Er zijn maanden bij dat ik ze niet verdien
 • nadine depaepe

  4 jaar geleden
  Da manneke heeft geprobeerd zijn begroting op peil te krijgen door gebouwen te verkopen die dan achterna duur gehuurd moesten worden. Enfin, het is een feit, die aan het potje zit likt
 • james vroman

  4 jaar geleden
  nog nooit hadden we het zo goed !
 • Peter Cuyvers

  4 jaar geleden
  In eigen land afgeschreven . Dan maar Europees gaan zoals zijn vriendjes (De Gught,...) Dan onze kerncentrales verkopen aan Elektrabel en dikke premies ontvangen. We betalen ons blauw aan energie facturen! De rekening van de afbraak van de kerncentrales zullen we over enkele jaren ontvangen, 40% bij onze staatsschuld . Het wordt tijd dat ze die mannen hun rekeningen traceren. Oprotten met die mannen.