Zo'n 25.000 jehova's strijken dit weekend neer in de Heizel

Van morgen tot zondag worden zo'n 25.000 mensen verwacht in de Brusselse Heizel voor een congres van de getuigen van Jehova. Het thema is "Geef niet op!", kondigde Roger Stuerebaut, een oudgediende van de beweging aan.

 1. Jehovagetuige onder invloed weigert bloedproef: rechter D'hondt is onverbiddelijk
  Politierechtbank

  Jehovage­tui­ge onder invloed weigert bloedproef: rechter D'hondt is onverbidde­lijk

  Laat er geen misverstand over bestaan: wie voor de politierechter verschijnt, heeft vermoedelijk iets mispeuterd. Meestal eigen schuld dikke bult, maar soms ook een ongelukkige samenloop van omstandigheden, gewoon brute pech of wordt de onschuld bewezen. Niet zelden proberen overtreders hun misstap te vergoelijken met op zijn minst merkwaardige uitvluchten. Onze reporters tekenden de voorbije week in de Vlaamse politierechtbanken enkele zaken op die dit ten overvloede illustreren.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 3. 4.000 getuigen van Jehova houden congres in Antwerpen

  4.000 getuigen van Jehova houden congres in Antwerpen

  In de Antwerpse Lotto Arena is vandaag een driedaags congres van start gegaan van Jehovah's getuigen. Het gaat om het eerste van vijf regionale congressen die deze zomer in Vlaanderen georganiseerd worden. Er worden dit weekend zowat 4.000 bezoekers verwacht, waarvan de meesten het hele congres volgen en ook in Antwerpen overnachten. Het thema, "Blijf loyaal aan Jehovah!", is hetzelfde als bij alle Jehovah-congressen die dit jaar over de hele wereld worden gehouden.