(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © Jan De Meuleneir / Photo News

Zo gaat regering brandstofkosten drukken voor mensen die eigen wagen nodig hebben tijdens het werk

PolitiekDe federale regering heeft een aantal maatregelen uitgewerkt om de prijs van diesel en benzine te drukken voor mensen die voor hun werk verplaatsingen moeten maken met hun eigen wagen. Zo worden werkgevers met een fiscale stimulans aangemoedigd de vergoeding op te trekken tot het maximale bedrag of zelfs daarboven.

9 reacties

 • Mario Adams

  2 maanden geleden
  Schaf die accijnzen af en iedereen zal er wel bij varen. Waarom moeten er weer maatregelen komen voor maar een deel van de bevolking? In de VS klaagt men dat ongelode benzine 4,59 UDS/gallon kost... Dat komt overeen met 1,12 EUR / liter. Hier betalen we 1 EUR meer per liter, waarvan meeste accijnzen en BTW!
 • Jan Van Rompaey

  2 maanden geleden
  De grote vraag is: waar gaat ons geld overal naartoe? Waarom zijn de prijzen in andere landen veel goedkoper ?
 • Wilfried Dylst

  2 maanden geleden
  Verplichten is het enigste wat deze regering nog perfect kan en voor de rest blijven het zakkenvullers! Verplicht woningrenovatie voor superisolatie, verplicht alles op elektriciteit, verplicht asbest attest, verplichtingen hier en verplichtingen daar maar als het erop aan komt om ZELF loon in te leveren zijn ze niet thuis ! Wie denken die zakkenvullers dat dit alles nog kan kan betalen ? Dure materialen, dure energie, een index die alles behalve mee kan met de prijsstijgingen ! Idioten !
 • Jonathan Schoonbroodt

  2 maanden geleden
  Is maar goed ook, veel te veel bedrijfswagen in dit apenland!!
 • Jeroen Molenaar

  2 maanden geleden
  En de werkgevers maar betalen? Sorry maar nee, het houdt op. Er kwam ook al 8.2% indexatie bij. Ik wil best 40 cent de kilometer betalen maar dan moet het personeel beslissen wie er uit gaat; 1 op de 10 graag.