Wannes Nimmegeers
Volledig scherm
PREMIUM
© Wannes Nimmegeers

Zo denkt de gewone Vlaming over mogelijke verstrengingen: “Ik geloof niet in de maatregelen, wel in iedereen vaccineren”

Het Overlegcomité dat vrijdag zou plaatsvinden is wegens de stijgende coronacijfers vervroegd naar morgen. Als het van de federale regering afhangt, zullen we voortaan nog maximaal één dag per week naar het werk gaan. De rest van de week zal telewerk verplicht zijn. Op de vooravond van mogelijke verstrengingen geven Vlamingen aan hoe ze de komende weken tegemoetzien. “Maak de regels deze keer alsjeblieft streng genoeg. Dan kunnen we kerst vieren met onze kinderen en kleinkinderen.”

190 reacties

 • Liese VdVijver

  9 maanden geleden
  Ijsland heeft goeie virologen. Hier vertelt men niets over ADE of hoe dat vaccin in de toekomst door het virus kan gebruikt worden om de ziekte nog te verergeren.
 • Eric Merny

  9 maanden geleden
  Eindelijk eens een heel pak verstandige reacties. (Verplichte) vaccinatie is wellicht de enige weg om eruit te komen. Wie er niet in geloofd moet dan maar de gevolgen dragen. Mondmasker dragen, zich laten testen als men naar een activiteit gaat, en niet zitten klagen dat ze naar bepaalde optredens niet mogen gaan. Zolang een harde kern zich niet wil laten vaccineren zal het virus circuleren, en zij besmetten mensen met minder weerstand, zelfs gevaccineerden. Gelukkig worden deze dan minder ziek.
 • Joan Lute

  9 maanden geleden
  Corona richt veel meer schade aan als men laat uitschijnen. 3 keer is mijn man zijn vervanging knieprothese uitgesteld door covid maatregelen met alle gevolgen van doen. Nu ligt mijn man al ruim 7 uur op de operatietafel en het ergste valt te vrezen doordat de schade niet meer te overzien is tengevolge meermaals uitstellen. Wel, dank u wel aan iedereen dïe zonodig moest reizen en feesten terwijl ze goed wisten welke schade ze zouden aanrichten. Ik dreig nu mijn man te verliezen en heb geen stem
 • Tamara Lauwers

  9 maanden geleden
  Hier zitten er toch ook een paar tussen die beter in de politiek zouden gaan
 • Rik Duyvejonck

  9 maanden geleden
  Ik heb zo de indruk dat er bepaalde politieke partijen en bedrijfsorganisaties niet willen dat de corona weg is!