Tom Trogh (tweede van links; nvdr) veroverde de zilveren medaille op het WK quizzen. Naast hem staan zijn Belgische teamleden Nico Pattyn en Lander Frederickx. Rechts ziet u titelverdediger Ronny Swiggers, die nu vrede moest nemen met een vijfde plek.
Volledig scherm
Tom Trogh (tweede van links; nvdr) veroverde de zilveren medaille op het WK quizzen. Naast hem staan zijn Belgische teamleden Nico Pattyn en Lander Frederickx. Rechts ziet u titelverdediger Ronny Swiggers, die nu vrede moest nemen met een vijfde plek. © charleshoggephotography

Zilver voor landgenoot op WK quizzen

Op het WK quizzen heeft onze landgenoot Tom Trogh de zilveren medaille veroverd. De wereldtitel ging voor het eerst naar de Fransman Didier Bruyere. Titelverdediger Ronny Swiggers moest deze keer vrede nemen met een vijfde plaats.

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Ondanks regenval mogelijk toch strengere maatregelen om droogte tegen te gaan: “Begin september kritiek punt”

  Ondanks regenval mogelijk toch strengere maatrege­len om droogte tegen te gaan: “Begin september kritiek punt”

  Als er de volgende weken niet veel regen valt, zouden er in september wel eens strengere maatregelen kunnen komen om het waterverbruik te verminderen. In voorbereiding wordt nu al overleg gestart met de sectoren (landbouw, industrie, bouw...) over waar ze water kunnen besparen. Dat zegt VMM-woordvoerder Bernard De Potter donderdag na een nieuw overleg van de Vlaamse droogtecommissie.