Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Zijn neuswissers voor coronatesten schadelijk voor uw gezondheid? Video onthult probleem, FAGG voert onderzoek

Hoe veilig zijn de neus- en keelwissers die al maanden gebruikt worden om coronatesten af te nemen? Uit een veiligheidstest blijkt dat minstens één wisser schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Het gaat om een veelgebruikte, Chinese wisser. Bekijk hier de opnames van de veiligheidstest: onder speciaal licht is te zien hoe de wisser op een zwart doekje honderden witte deeltjes achterlaat, nadat hij een aantal keer heen en weer is gewreven.

47 reacties

 • hilde dehoux

  4 weken geleden
  Ken mensen met die stokken te keuteren in de neus een hun geur vermogen aangetast zijn ook en ook weken verkouden zijn ook .Steekt ook in hun sinussen zo moesten van kotsen en mottig van zijn kort daarna
 • Patrick Delaunoy

  4 weken geleden
  Neus goed snuiten na de test en alle nylon eruit. Opgelost.
 • Lisette Theunis

  1 maand geleden
  Het virus kwam uit China; de goedkope maskertjes, stokjes en andere beschermingsmiddelen ook. We zijn verslaaft geraakt aan allerhande goedkope dubieuze goederen uit de lageloonlanden. Waar is de tijd gebleven dat we degelijke kwalitatieve hoogstaande producten nog hoog in het vaandel droegen..
 • Freddy Van Groens

  1 maand geleden
  Wanneer gaan ze is leren dat China enkel goedkoop rommel leveren? De meest voorkomende goederen van China zijn niets weer! Kan Europa niet eigen degelijk materiaal niet meer maken? Of is het enkel groot gewin van belang?
 • nicole desseyn

  1 maand geleden
  Daar gaan ze niet mee in mijne neus koteren
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgisch videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgisch videospel voor Switch