Volledig scherm
© Photo News

Ziekenhuizen roepen Overlegcomité op om teugels niet te lossen

De Belgische ziekenhuizen doen een laatste oproep naar het Overlegcomité om "verder te doen wat we nu goed doen". Ze onderstrepen dat we op de goede weg zijn, maar dat de weg terug naar de gewone zorgverlening nog bijzonder lang en zwaar zal zijn. "Het is geen goede optie om nu de teugels te laten vieren", klinkt het bij koepelverenigingen Zorgnet-Icuro, Gibbis, Santhea en Unessa.

5 reacties

 • Bart Vandezande

  2 maanden geleden
  En men denkt dat de politiekers gaan luisteren ?! Zelfs de stemmen van de kiesers tellen niet !!
 • peter Knaap

  2 maanden geleden
  Doe iets aan het tekort van de ziekenhuizen, voor de  covid moest je ook al maanden wachten om bij een specialist te geraken . Ze blijven naar de andere kant kijken en doen  hier niks voor.
 • Jos Spriet-Dewaele

  2 maanden geleden
  Waarom moeten winkels dringend open We hebben toch geen kledij of schoenen nodig om kerstavond in bed door te brengen trouwens zie ons al staan met nieuwe kleren aan en het haar tot op de tanden. en pakjes zullen er ook niet bij zitten. Allemaal omdat kliniken meer verdienen aan operaties dan aan corona. Maar dit word wel een kostelijk geval voor de ziekenkas want de depressies zullen nog meer dan corona de pan uit swingen
 • marleen verkest

  2 maanden geleden
  Ik begrijp heel goed dat de ziekenhuizen een noodkreet slaan maar de belofte van ons niet gewenste federale regering ook ”Een nieuwe lockdown kan ons land niet meer aan ”En zie onze economie ligt op intensieve zorg bijna dood en de rest moet nog komen verwacht maar een tsunamie 
 • Eric Nieuborg

  2 maanden geleden
  De winkels moeten open, de lokroep van de vbo, Unizo, ... heeft de rechtse partijen in hun macht.We, de bevolking, zouden massaal moeten wegblijven uit de winkels als protest op de ongeoorloofde regeringsbeslissing.
 1. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"

 2. Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is
  Play

  Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is