Ziekenhuiseten maakt je alleen maar zieker: “Net zoals bij winkels, moet patiënt ook ziekenhuizen kunnen vergelijken”

Twee weken ziekenhuiskost volstaat om een dramatisch effect te hebben op jouw bloedwaarden én levenslust. Dat blijkt uit een onderzoek door het VTM-programma ‘Ze Zeggen Dat’. Je verliest in die korte tijd al 1 kilogram spieren, terwijl jouw vetmassa stijgt. Het Vlaams Patiëntenplatform betreurt de bedroevende cijfers in een videogesprek met onze redactie. 

 1. Hoe veilig is fietsen in jouw gemeente? Bekijk hier het VeloVeilig Rapport

  Hoe veilig is fietsen in jouw gemeente? Bekijk hier het VeloVeilig Rapport

  Hoe VeloVeilig is jouw gemeente? Van 7 tot 15 mei hebben tienduizenden Vlamingen gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Het resultaat is een zeer fijnmazige fietskaart van elke Vlaamse gemeente. Daarnaast hebben 37.516 lezers deelgenomen aan een grote bevraging over hoe VeloVeilig hun gemeente is. Het resultaat van het grootste fietsonderzoek ooit vind je in het VeloVeilig Rapport. Selecteer jouw gemeente en kijk hoeveel gevaarlijke fietspunten in jouw buurt op de kaart zijn gezet en wat inwoners vinden over hun gemeente als het gaat over fietsveiligheid.
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.