Een Covid Safe Ticket. Archiefbeeld.
Volledig scherm
Een Covid Safe Ticket. Archiefbeeld. © BELGA

“Ziekenhuisbezoek enkel nog mogelijk met coronapas”

Wie een bezoek wil brengen aan een patiënt in een ziekenhuis of aan oma in het rusthuis, zou een coronapas moeten tonen. Dat vragen de Vlaamse zorgkoepels. "We vrezen dat de uitbraken de komende maanden erger zullen worden", aldus Zorgnet-Icuro vandaag in 'De Morgen'. 

365 reacties

 • Annick De Laeter

  1 jaar geleden
  Heb er niets op tegen om mijn covid safe pas te tonen als ik op bezoek ga in wallonie bij mijn schoonmoeder, maar heb ik dan ook het recht om aan het verplegend personeel hetzelfde te vragen wetende dat er de helft niet gevaccineerd is.En toch verzorgen zij haar dagelijks daar stel ik me toch wat vragen bij.
 • Nancy Geudens

  1 jaar geleden
  Wordt het personeel dan ook verplicht een corona-certificaat voor te leggen?
 • Walter van den Broeck

  1 jaar geleden
  En is het voltallig personeel van ziekenhuis of woonzorgcentra dan ook gegarandeerd gevaccineeerd?? Want dit mag ik dan als volledig gevaccineerde bezoeker of patient ook verwachten.
 • Walter Bar

  1 jaar geleden
  1000% akkoord hiermee, rusthuizen en ziekenhuizen een pas, maar niet de rest van de maatschappij. Snap niet dat mensen hier tegen zijn. Je kan je ook laten testen zonder je te laten vaccineren.
 • Yolande MARIS

  1 jaar geleden
  Men is vergeten dat ziekenhuizen broeihaarden van bacteriën zijn :ziekenhuisbacterie,schimmelinfecties enz.
 1. Crevits haalt uit naar Van Quickenborne over kinderbijslag relschoppers: “Doe je job”
  91

  Crevits haalt uit naar Van Quickenbor­ne over kinderbij­slag relschop­pers: “Doe je job”

  Vlaams minister van Welzijn Hilde Crevits (CD&V) is niet van plan om te snoeien in het Groeipakket van minderjarige relschoppers. Dat ballonnetje liet federaal minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) vorige week in de Kamer op. “Doe je job”, zei Crevits daarover woensdag in het Vlaams Parlement. “Beweren dat Justitie alleen dit probleem zal oplossen, is struisvogelpolitiek”, laat Van Quickenborne weten aan HLN.