Tessa Kraan
Volledig scherm
PREMIUM
© Tessa Kraan

“Zie je hoe 99 procent van ons gewoon feest”: onze reporter tussen de uitzinnige massa op de Turnhoutsebaan, die viert alsof Marokko al wereldkampioen is

Het was nagelbijten. Zowel op het veld als ernaast. Maar Marokko won én stoot door naar de kwartfinales van het WK. Onze reporter belandde middenin een waar volksfeest, tussen de feestende massa in Antwerpen. Inclusief oorverdovend trompetgeschal, pijlen Bengaals vuur en sussende buurtvaders. “Pure waanzin! Marokko schrijft geschiedenis!”

 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Dit zijn de 32 dodelijke slachtoffers van de aanslagen in Brussel op 22 maart en hun geliefden: “Ik heb België een lange tijd geháát”
  PREMIUM

  Dit zijn de 32 dodelijke slachtof­fers van de aanslagen in Brussel op 22 maart en hun geliefden: “Ik heb België een lange tijd geháát”

  Om hen draait het terreurproces: de 32 dodelijke slachtoffers die vielen bij de aanslagen op 22 maart 2016. Ze zijn niet zomaar een cijfer, elk van hen had zijn eigen verhaal. Ze waren pendelaars onderweg naar hun werk, reizigers die uitkeken naar hun huwelijksreis of geliefden die nog even meegingen tot in de vertrekhal. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: hun plannen werden met een vreselijke daad weggevaagd.